Wpis z mikrobloga

• 0
@In_thrust_we_trust
Tak tak a żeby konkretnie powiedzieć gdzie się mylę to żaden nie powie bo nie macie kompletnie żadnego pomysłu na uzasadnienie.

Masz skrzywiony obraz i c--j. Prawda objawiona xD
  • Odpowiedz
  • 0
@In_thrust_we_trust

To tak jakbym stwierdził że uważanie kobiet za inteligentne istoty które mają cokolwiek więcej poza dziurą i cyckami do zaoferowania i nie poparł tego żadnym argumentem i byłby to fakt?

No nie... Nie podajesz minimum argumentu tylko wysryw zgodny z twoim światopoglądem ale to że się z czymś zgadzasz i nie potrafisz tego uargumentować nie oznacza że masz rację bo ja w przeciwieństwie do ciebie potrafię uargumentować to że kobiety
  • Odpowiedz
@Sprus:

nie poparł tego żadnym argumentem i byłby to fakt?

Ale nie musisz tego popierać argumentem, bo argumentem jest cały otaczajacy Cię świat: jest mnóstwo kobiet z mnóstwem sukcesów intelektualnych. Więc tak, są kobiety inteligente (są też oczywiście mniej inteligentne, dokładnie jak u
  • Odpowiedz
  • 0
@In_thrust_we_trust

Więc tak, są kobiety inteligente (są też oczywiście mniej inteligentne, dokładnie jak u facetów)

No i od inteligentnych rozmów mam kolegów. A kobieta nie jest mi do tego potrzebna.
  • Odpowiedz
@Sprus:

po prostu ja takich nie potrzebuje w moim życiu xD

Dlatego, że masz skrzywiony obraz relacji. Cały czas nie próbujesz zrozumiesz tej implikacji xD
Brak dobrych wzorców, brak darzących się głębokim uczuciem rodziców, przeżycia dewaluujace obraz zdrowych relacji = skrzywienie obrazu ORAZ wynikający z tego np brak chęci i potrzeby głębszej uczuciowej relacji z kobietą, kategoryzacja itp a na końcu
  • Odpowiedz
  • 0
@In_thrust_we_trust

Dlatego, że masz skrzywiony obraz relacji. Cały czas nie próbujesz zrozumiesz tej implikacji xD

Nie xD
Dlatego bo kobiety nie są w stanie wnieść w moje życie żadnej wartości dodanej poza własną dupą i
  • Odpowiedz
@Sprus:

kobiety nie są w stanie wnieść w moje życie żadnej wartości dodanej poza własną dupą i cyckami.

Dlatego bo masz SKRZYWIONY OBRAZ RELACJI UCZUCIOWEJ, powtarzam setny raz xD
Ty nie przyjąłeś swojej postawy, dlatego że kobiety nie są w stanie Ci niczego dać itp, Ty uznałeś że kobiety nie są w atnaie niczego Ci dać Z POWODU tego zakrzywionego obrazu. Mylisz
  • Odpowiedz