@Sprus: true, 2stowy schlapiesz sie i nie musisz nadskakiwać czy zgadywać jaki ma witaminka nastrój żeby nie szczyla jadu albo cie w jakiś sposób w------a
@NieBendePrasowac: Jesteś na wykopie, czego oczekujesz jak tutaj większość to pillowcy, mizogini, przegrywy albo fani patostreamów? Albo wszystko na raz. A już nawet nie mówię o tagach, gdzie plusują jakieś wysrywy pisane przez faktyczne prostytutki. XD
No ale co chcesz wiedzieć? Kiedyś burdele inaczej wyglądały... Dziś trochę inaczej a oprócz tego dziś raczej chodzi się na divy co ogłaszają się w necie na Roksie lub ecsortclub. Cichodajki studentki.
@TurboDynamo: a jakbym powiedział ci, że jestem psychoterapeutą i mam rodzinę i trójkę dzieci to co? Czy dopiero miałbym jakiekolwiek uznanie jakbym był chadem 1.90 i co tydzień brał inną laskę?
Nie wierzę, że muszę tłumaczyć (komentarz ponad 150 plusów) że: 1. Chodzenie na dziwki to patologia 2. Chodzenie na dziwki z ojcem i wujkiem to jeszcze większa patologia 3. Uznawanie, że powyższe jest dobre, bo dzięki temu jest się niezależnym
@NieBendePrasowac: jesteś w takim razie słabym terapeutą. Dobry nie przemyca swojej prywatnej etyki na terapię. A twoje poglądy etyczne są tak bardzo silne że aż przeklinasz, więc jestem pewien że przemycasz to i jesteś nieprofesjonalny.
@TurboDynamo: nie jestem psychoterapeutą, zdaję sobie sprawę że takie zachowanie w terapii nie powinno mieć miejsca.
Napisałem tak by w taki sposób wyrazić odpowiedź-pytanie "a kim musiałbym być, żeby to co napisałem wcześniej zostało w twoich oczach odebrane poważnie? Jakie znaczenie ma to kim jestem do tego co napisałem?"
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
źródło: 573536992_25230166196608630_2215231146259506695_n
PobierzNo ale co chcesz wiedzieć?
Kiedyś burdele inaczej wyglądały... Dziś trochę inaczej a oprócz tego dziś raczej chodzi się na divy co ogłaszają się w necie na Roksie lub ecsortclub. Cichodajki studentki.
Nie wierzę, że muszę tłumaczyć (komentarz ponad 150 plusów) że:
1. Chodzenie na dziwki to patologia
2. Chodzenie na dziwki z ojcem i wujkiem to jeszcze większa patologia
3. Uznawanie, że powyższe jest dobre, bo dzięki temu jest się niezależnym
Napisałem tak by w taki sposób wyrazić odpowiedź-pytanie "a kim musiałbym być, żeby to co napisałem wcześniej zostało w twoich oczach odebrane poważnie? Jakie znaczenie ma to kim jestem do tego co napisałem?"