Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +622
W takim kraju zyjemy xD Mlodzi doslownie mowia wprost jakie maja problemy, a boomerzy im mowia, ze wcale takich nie maja I wypisuja przy tym litanie o tym, ze kiedys to bylo tera to nie jest. Sam jestem inzynierem lvl28, zarabiam 4800 do reki w biurze. Umowe o prace na rok dostalem po 9 miesiacach okresu probnego na umowe zlecenie, w niemieckim korpo xD Nie wiem co mam robic innego, zeby zaczac
źródło: chrome_screenshot_29 Oct 2025 12_52_44 CET
Pobierz
tojapaweu +96
Lista samochodów, którymi jedzie Janusz - niedzielny kierowca albo dziadek z refleksem slow-motion.
Ja zacznę:
#motoryzacja #samochody
Ja zacznę:
#motoryzacja #samochody
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#pytanie #damskiprzegryw #bron
...nie rozumiem, ale popieram
A co do tego wstawania na 8, to 8-godzinny dzień pracy
źródło: 2022.Your_.Choice_35-50-01
Pobierz@JoMaHaa: no właśnie mnie kusi od kilku lat
@wygolony_libek-97: mieszkam na zadupiu i u mnie nie ma żadnego korpo, w powiatowym same oferty pracy w marketach albo w kołchozach typu produkcja albo jakieś
Po co ci pozwolenie na b--ń, jak nie dojedziesz na strzelnice? Co wolne będziesz brać?
Najpierw to trzeba sobie ogarnąć auto, prawo jazdy, by być mobilnym. Mieszkanie na zadupiu i prawo jazdy z autem= o wiele lepsze perspektywy.
Mieszkanie na zadupiu+ pozwolenie na b--ń= mieszkanie na zadupiu z papierkiem.
Bo ten papier nie podniesie twoich kwalifikacji zawodowych, mobilności. Tylko wydrenuje portfel.
Chcesz postrzelać- idź na
Ale zrobisz jak będziesz uważać. Oszczędności łatwo p-----------ć na głupoty. Nie mówię że nic nie można mieć z życia- idź na strzelnicę sprawdź.
Ale ja bym ( a dokładniej tak zrobiłem, bo mieszkałem na zadupiu) jak tylko bym mógł, szedł na prawo jazdy, potem auto. Potem możesz nawet zmienić pracę -> więcej kasy-> bo strzelanie to nie tania zabawa.