Aktywne Wpisy

Quashtan +15
W sumie kiedyś zrobiłem challenge, aby podejść do 100 randomów osób na ulicy - powiem wam tak po tym doświadczeniu, przestałem być w ogóle ciekawy świata ani też ludzi, oczekiwania nie przeżyły spotkania z rzeczywistością i w przeciwieństwie do redpillaków zaakceptowałem wnioski.
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno

Metodzik +416
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

Macie jakiś długi PDF, nie chce się wam czytać to AI zrobi z tego podcast xDDD
Ciekawe czy Google doda też do tego podcastu reklamy jakichś magicznych tabletek albo super materaca
#ai #google #podcast
źródło: temp_file1417189728888738342
PobierzBardzo dobre narzędzie do researchu.
@toolonge: No nie to samo, tam jest jeszcze RAG i wiele optymalizacji, wypromptowanych (i dobrze przetestowanych) procedur co pozwala zrobić to w większej skali i taniej. No i też nie wiadomo którego modelu używają (na pewno wielu równocześnie).
Interfejs jak "ChatGPT" jest już przestarzały. To było dobre na początek ale teraz jest tendencja agentowa - trzeba się zintegrować jakoś z danymi