Wpis z mikrobloga

@lukies2221: trzeba znaleźć jakąś grupę/forum gdzie się ogarnia te g---o-współprace i napisać kilka słów prawdy bo na bank jest coś takiego.
Ten ułom sam nie wynajduje marek tylko gdzieś musi być to zebrane
  • Odpowiedz
Ten ułom sam nie wynajduje marek tylko gdzieś musi być to zebrane

@okoboji: niekoniecznie. Pamiętam jakoś w okolicach 2008-2009 był taki boom na wypisanie maili do różnych firm z prośbą o gadżety promocyjne / reklamowe. Sam tak wysłałem kilka maili. Jedna wiadomość kopiowana dalej i tylko zmieniana była nazwa firmy. Obstawiam, że siedzi na aliexpress albo temu i jak widzi jakieś firmy, których u nas nie ma jak przykładowo było
  • Odpowiedz
@okoboji: Ja myślę, że jednak te chińskie firmy same się odzywają, sensie początkowo na pewno sam szukał. Przecież to nie są zbyt wyszukane firmy, chociaż w kwestii hulajnóg nie jestem ekspertem, tu ktoś inny musiałby się wypowiedzieć. On sam mówił już dawno, że marki same piszą. To samo Odyn mówił, więc w tej kwestii Yanek mógł wyjątkowo nie kłamać.
  • Odpowiedz
  • 0
@Kamilek2323 nie na Ali tylko wpisujesz w Googla ogrzewanie postojowe i lecisz w dół. Tam jest pełno tych pseudo stronek. Tak samo z akumulatorami, rowerami, hulajnogami. Jedna wiadomość ma, kopiuje i po robocie. @okoboji Do tego takie firmy same piszą, uwierz mi.
  • Odpowiedz
@lukies2221: też tak może być. Te firmy co się odzywają same to też w większości może być jedno i to samo g---o tylko z innym logiem w sensie, że ten sam sprzedawca / producent i skoro Janek napisał sam do nich o reklamę jakiejś hulajnogi to oni wcisną mu jeszcze kolejną ale z innym logiem
  • Odpowiedz
@Dario_1974: czyli nie ufasz, inaczej byś napisał wprost.. I bardzo dobrze. Rudy zakłamany nierób tylko wszędzie szuka przyjaciół żeby coś z tego mieć dla siebie. Zakłamany kłamczuch.
  • Odpowiedz
@Dejwor: Akurat leszczy nie szkoda, jak dają trzeba brać, nie ma co wybrzydzać. Nie dziwię się Yankowi, że bierze hulajnogi za 3k za jeden filmik
  • Odpowiedz