Aktywne Wpisy

jmuhha +110
Kurna, jak ja w taką jesień podziwiam PANÓW DROGOWCÓW ( ಠ_ಠ). Stoją na zimnie i deszczu od 6. Budują ważne drogi. Anetka czy Mariusz z biura ich nie zastąpi.
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: 1000021505
Pobierz
Obrzydzenie +476
Siedziałem w centrali w Moskwie, kiedy po raz pierwszy zobaczyłem profil tego Berkowitza. Nieźle się uśmiałem - zwykły ziomek, ale miał potencjał. Szef powiedział “ty się tym zajmiesz”, więc zajęłem się.
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
źródło: Ad6k9kpTURBXy84NTM0Y2RiOGQ0ZDQxOTNmYmI5MDU2Y2RlNzA1MTY3Ni5wbmeSlQMAAM0HgM0EOJMFzQSwzQJY3gABoTAB
Pobierz

:(
@JuzefCynamon samonapędzająca się spirala. Najpierw projekcje i slabym starcie i rozbiciu się, potem idzie inaczej niż według psychozy i następuje kolejna psychoza o sabotwaniu, na które nie ma dowodów i logika na to nie wskazuje, więc hejt narasta, bo czyjeś wizje kłócą się ze światem realnym.
Cóż, gdyby każdy myślał logicznie, przyznał, że Norris jest bardzo szybki, byłoby łatwie tym
Wróciłem do obserwowania tagu w zeszłym sezonie i zmieniło się niewiele - zamiast fanów Hamiltona, fani norrisa. Zamiast jednego celu, czyli Maxa, dwa cele, bo jeszcze Oscar.
Sam fanem Maxa i RB nie jestem. Od zawsze kibicuje Ferrai ich kierowcom.
Ale
głupi jak but.
EOT