Wpis z mikrobloga

@kopytko1234: No ale jakie by to miało praktyczne zastosowanie? Większość sprawców jest w rejestrze utajnionym (o ile sprawca nie działał ze szczególnym okrucieństwem), więc nawet byś tego nie sprawdził. Taka osoba musiałabym powiadamiać służby o zmianie miejsca zamieszkania, ale po co? xd Zupełnie bez sensu.
  • Odpowiedz
@kopytko1234: ja wlasnie zbieram na adwokata bo taka jedna glupiutka cwaniara chciala mnie u----c.po 18mieisacach sledztwa jednak sie okazalo ze paniusia nie umie udowodnic mi nic bo nic nie zrobilem.sytem j----y zniszczyl mi zycie.jestem zadluzony na ponad 50k strtacilem prace bo ta kobieta nie chciala mi oddac paszportu a na konjiec historii dala moj paszport policji w uk.zostalem na ulicy bez prawa pracy bo paszportu nie mialem.w koncu zwolnili mnie
  • Odpowiedz
  • 0
@kopytko1234 Żaden status tylko bezwzględne więzienie za składanie fałszywych zeznań i wprowadzenie w błąd organów ścigania. Do tego milionowe odszkodowanie dla niesłusznie oskarżonego.
  • Odpowiedz
@Cadfael:nie oceniaj jak nie znasz..lubisz skomentowac a to tylko z tego wynika ze masz smutne i nudne zycie.smierdzisz mi ukrem a moze i polusem co poduczyl sie polskiego i zamieszkal gdzies we wroclawskiej piwnicy
  • Odpowiedz
nie oceniaj jak nie znasz.

@Sowa440: jeszcze do tego typowego sloganu patusów dorzuć "tylko bóg może mnie sądzić" i będzie pełen obraz

polusem

czym k---a? xD
  • Odpowiedz