Aktywne Wpisy

tesknilam_ +12
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

Cyclonus +22
Gdyby nie ten ancymonek, to Muminy dalej prowadziłyby dobrze prosperujący biznes w Się RIP (taka dziura).
Ten śmieszek zamówił u nich gar zupy, na którą ostatecznie nie przyszedł, czym doprowadził do bankructwa ich restauracji.
#raportzpanstwasrodka
Ten śmieszek zamówił u nich gar zupy, na którą ostatecznie nie przyszedł, czym doprowadził do bankructwa ich restauracji.
#raportzpanstwasrodka
źródło: temp_file3670594342813862446
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Polnischefuhrer: Moim zdaniem dobrze. Najlepiej stworzyć pewna mase krytyczna przeciętnych/brzydkich obcokrajowców, którzy wyrobią negatywna opinie. W
@Eugeniusz_Zua: jednak nadal zwykle tylko dla specyficznego typu k0biet. Trzeba mieć nieźle sprany łeb żeby kierować się takim kryterium (byle nie polak samej będąc polką xD). Takie baby najczęściej są bardzo sfrustrowane, zapewne tym że nie mają powodzenia u atrakcyjnych chłopów. Dostają jedynie atencję od przegrywów i normików (na ich poziomie) a one traktują ich jak podludzi więc to je uderza bo pokazuje im
@Eugeniusz_Zua: #zydkrecikorba
@gorobei: trochę się zmieniło i teraz jeszcze trzeba drinka postawić
@gorobei: a to jeszcze w ogóle istnieje? Ktoś się na to nabiera w dobie tindera? W PL chyba już ostatecznie zaorane bo typki teraz naganiają na bitcoina, mlmy i inne gówna. Ciekawe jak to wygląda w usa xd
@De_Fault: napisałem przecież:
@gorobei: nie widzę nic złego w samych metodach pua dla kogoś, kto nie miał ojca i nie stosuje ich w desperacki sposób. Jak inaczej taki młodzik ma się nauczyć spraw damsko męskich? U mnie nie było nikogo, same kukoldy albo cwaniaki. Gdyby nie Musisz Wiedzieć i podpatrywanie u rówieśników, innych
@PowiatowyBanan: działa morda i egzotyka a nie żadne pua. Ruchałem azjatki z translatorem w ręce a dostawałem kosza od polek skacząc na chuju i produkując się jakimiś "podrywami".