Wpis z mikrobloga

✨️ Czy to normalne, że partner nie chce jechać na Wszystkich Świętych?
Wkurzylibyscie sie jakby was maz/zona po 3 latach od śmierci rodzica powiedział, ze nie chce mu sie jechac na wszystkich świętych do waszego rodzinnego miasta? Nie wiem czy przesadzam, ze mi tak smutno trochę
#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: moim zdaniem nie przesadzasz. Grób rodzica to miejsce które należy odwiedzać. W ciągu roku można to robić samemu aby posprzątać, pomodlić się czy pomedytować. Ale w wszystkich świętych wypadało by to zrobić rodzinnie
  • Odpowiedz
nie chce mu sie jechac na wszystkich świętych do waszego rodzinnego miasta

@mirko_anonim: A można by tak dla kontekstu podać, czy ów partner w innych datach i jeśli, to jak często odwiedza grób. Nie ma obowiązku jechać we wszystkich świętych, kiedy to ludzie "konkurują" o najlepszy nagrobek i są korki ʕʔ
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: moja była miała rodzinnie wbity grobbing, związek to dwie różne osoby i warto brać pod uwagę że druga strona nie musi tego lubić. Wyjeżdżanie z brakiem szacunku itp bzdetami to niskich lotów szantaż. Jeszcze ten „dzień” kiedy jest spęd wszystkich pseudo świętoszków
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: przesadzasz. jej nie łączyło z twoimi rodzicami tyle co ciebie. a jeśli ci zależy żeby cię ktoś tam za rękę trzymał to jej powiedz że zależy ci na tym aby druga osoba wtedy z tobą była. wtedy w zależności od jej reakcji można wyciągać jakiekolwiek wnioski, a nie dlatego że nie chcę się cisnąć na pokaz jak 99% ludzi.
  • Odpowiedz
ciekawski-fundamentalista-75: @femboy69 dzięki. Właśnie w tym roku tam nie byliśmy więc byłaby to nasza 1 wizyta.

@mirko_anonim: O ile jesteś OPem (i nie masz możliwości odpowiedzieć jako OP) to powiem tylko tyle, że musisz przegadać to z osobą partnerską, a nie pisać na wypoku ((oo))
  • Odpowiedz