Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +1241
Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
źródło: temp_file5653171721942055217
Pobierz
tears-of-a-clown +143
odtorusowiony #sebcel miły ciepły tak

Nie jestem restauratorem, ale pewnie oni mieliby wiele innych zastrzeżeń. Masakra.
#pyszne #pysznepl #jedzenie #gastronomia #polska
Na moje główne konto(pierwsze), założone na malia, którego sprawdzam każdego dnia, nie otrzymałem żadnego rabatu od chyba dwóch lat. Natomiast na konta, które założyłem nie tak dawno, vouchery rabatowe przychodzą dość regularnie.
Co więcej, teraz jak założysz nowe profil, to dostaniesz kod na pierwsze zamówienie(15 zł), a po wykorzystaniu
u mnie dostawy są względnie szybko, zależy od odległości lokalu ale to już nie ma znaczenia jaka appka