Wpis z mikrobloga

Czasami coś zamówię na pyszne i niesamowite jest to, jak pyszne.pl zeszło na psy. Aż przydałby się jakiś bojkot. Pamiętam jeszcze dobrych kilka lat temu, jak ciągle były jakieś rabaty czy kupony. Były też punkty, na których 2 lata temu(?) zrobili wyj*bkę i oszukali ludzi. A niedawno widzę, że wprowadzili jakieś dodatkowe service fee. Pamiętam, jak z miesiąc temu zamówiłem coś z jednej knajpy, gdzie polegają tylko na kurierach pyszne i czekałem ponad 2h na zamówienie. Dodać do tego jeszcze dziwne praktyki typu wykupowanie google adsów na frazy konkretnych restauracji...

Nie jestem restauratorem, ale pewnie oni mieliby wiele innych zastrzeżeń. Masakra.

#pyszne #pysznepl #jedzenie #gastronomia #polska
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NadwornyPanicz zyskali oczekiwany rozgłos i teraz zwyczajnie zakończyli akcję promocyjną. Kody zgarniają tylko nowi użytkownicy, stali dostają ochłapy raz na ruski rok.

Na moje główne konto(pierwsze), założone na malia, którego sprawdzam każdego dnia, nie otrzymałem żadnego rabatu od chyba dwóch lat. Natomiast na konta, które założyłem nie tak dawno, vouchery rabatowe przychodzą dość regularnie.

Co więcej, teraz jak założysz nowe profil, to dostaniesz kod na pierwsze zamówienie(15 zł), a po wykorzystaniu
  • Odpowiedz
@NadwornyPanicz: bo to tak działa, kody na początku, dużo promek i tanio, a jak się przyzwyczaisz to zamawiasz bez patrzenia na jakieś opłaty serwisowe bo to tylko 2-3zł
u mnie dostawy są względnie szybko, zależy od odległości lokalu ale to już nie ma znaczenia jaka appka
  • Odpowiedz