Aktywne Wpisy

tesknilam_ +33
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +65
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

źródło: temp_file1353966655225296973
Pobierz@badreligion66: Przypominam. Ten człowiek twierdził, że Polska ma węgla na 900 lat i jest to nasze złoto więc powinniśmy inwestować w górnictwo i górników xD Mówił również, że faceci (bo wiadomo do powstania dziecka potrzebna jest jedna osoba jednej płci) powinni płacić 500 zł bykowego miesięcznie prawdopodobnie będąc pod wpływem oraz twierdził, że powinna być przymusowa służba wojskowa (ciekawe kiedy faceci mieliby
@Kawa_z_cynamonem: +1 Oczywiście, że tak. I ja generalnie się z tym zgadzam.
@matti-nn: Lajki kupione tak samo jak i podpisy do wyborów prezydenckich ¯\(ツ)/¯
źródło: temp_file2259875109765144912
Pobierz@Ormiq: Myślę, że właśnie przez takich niezależnie myślących w Polsce autosan h-9 był standardowym autobusem do 2012 roku w każdym PKS xD