Aktywne Wpisy

MonazoPL +99
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
EndymionPP +543
Jak możecie oczekiwać od kobiet że będą wierne, jeśli według nich najbardziej romantycznym filmem jest ten gdzie stara baba opowiada jak to mąż kupił jej niesamowicie drogą wycieczkę, na której dała d--y bezdomnemu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: images (1)
Pobierz

Mam taki problem, że jak zjem porządnie tak do syta, pod korek, to od razu dostaje biegunki. Czasem jeszcze w trakcie jedzenia, a czasem kilka minuta po. Bardzo mnie to dziwi, że reakcje organizmu jest taka szybka. Ale na co dzień nie jadam tak dużo, raczej normalne porcje i problem zupełnie nie występuje. Zdrowa kupa codziennie. Mam tak dopiero od kilku lat. I zdarza się kilka razy w roku. Dziś właśnie miałem taką sytuacje. Byliśmy ze znajomym w knajpie azjatyckiej gdzie płaci się raz i je ile chce. No i niestety, już w trakcie jedzenia dostała takiego strzała. 30 sekund i bym zrobił pod siebie gdyby nie łazienka. Nie jest to może taka biegunka, że woda leci, bardziej konsystencja budyniu. Ale objawia się też takim żółto-pomarańczowym kolorem (na papierze to widać).
Poprzednio taką sytuację miałem na weselu.
Wydaje mi się, że dodatkowo a-----l może potęgować ten problem ale pije go bardzo rzadko, kilka razy w roku. I to właśnie przy jakiś grillach czy na weselu. I wtedy problem się pojawia. Oczywiście mam tu na myśli jakieś nieduże ilości alko, a nie upijanie się do nieprzytomności.
Co mi może być i czy brzmi to niebezpiecznie? Oczywiście u lekarza byłem. Wyniki z krwi w normie (morfologia, tarczyca, trzustka, wątroba, nerki, lipidogram, brak jakiś niedoborów w witaminach itp), mocz i kupa badane i jest ok, na usg nie widać nic. Lekarz kazał pobrać probiotyk i tyle. Jak się nie przejadam to problemu nie ma więc mam się nie przejadać. To tyle.
Jestem zdrowy, żadnych leków nie przyjmuje, odżywiam się normalnie i raczej zdrowo, gotujemy w domu samemu, sport uprawiam, nie mam nadwagi ani żadnych innych problemów. Wiec 37 lat. Mam tak może od 32-33 roku życia. I mam wrażenie, jakby to narastało z czasem. Zdarza się częściej. Ale dalej rzadko bo jadam tak sporadycznie.
#dieta #zdrowie #medycyna
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
W domu tak nie mam ale tylko dlatego, ze nie jem pod korek. Jak będę chciał to będę tak miał, wystarczy, że zjem dwie porcje
O tych tłuszczach też się mi to nasuwa bo i ten kolor kału robi się z żółtą poświatą (na papierze, bo kupa w sedesie jest normalnie ciemna). Ale niby wszystkie
Masz do polecenia jakieś enzymy trawienne? Co kupić.
Co do tego jedzenia po korek - mogę miesiącami jeść normalnie i problemu nie będzie. Pojawia się przy większych porcjach. Takich podwójnych.
To wyjście do knajpy które opisywałem to nie było 10 czy 15minut tylko dobre półtorej godziny siedzenia i jedzenia. No i w tym czasie musiałem lecieć do toalety. Pewnie
https://allegro.pl/oferta/aliness-multi-enzyme-complex-pro-kompleks-enzymow-90-kapsulek-7408250097
Ten portal to już rozmowy botow z botami
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny