Aktywne Wpisy
Robol +304
Najbardziej w tej ODDOLNEJ inicjatywie lubię to, że łatwogang streamuje ze skromnej ODDOLNEJ mikrokawalerki 30m na skromnej ODDOLNEJ dzielnicy Warszawy, Pradze, a jego mamą jest ODDOLNA księgowa niszowej i oddolnej firmy deweloperskiej. Sam łatwogang wcześniej nikomu nieznany ledwo wiązał koniec z końcem ODDOLNIE i pro publico bono pomagając takim ODDOLNYM muzykom jak Quebo czy Roxi. Na jego streamie pojawiają się ODDOLNI celebryci, szczególnie ci, którzy się skompromitowali reklamowaniem ODDOLNEJ giełdy kryptowalut #

Skipi1111 +93

W domu tak nie mam ale tylko dlatego, ze nie jem pod korek. Jak będę chciał to będę tak miał, wystarczy, że zjem dwie porcje
O tych tłuszczach też się mi to nasuwa bo i ten kolor kału robi się z żółtą poświatą (na papierze, bo kupa w sedesie jest normalnie ciemna). Ale niby wszystkie
Masz do polecenia jakieś enzymy trawienne? Co kupić.
Co do tego jedzenia po korek - mogę miesiącami jeść normalnie i problemu nie będzie. Pojawia się przy większych porcjach. Takich podwójnych.
To wyjście do knajpy które opisywałem to nie było 10 czy 15minut tylko dobre półtorej godziny siedzenia i jedzenia. No i w tym czasie musiałem lecieć do toalety. Pewnie
https://allegro.pl/oferta/aliness-multi-enzyme-complex-pro-kompleks-enzymow-90-kapsulek-7408250097
Ten portal to już rozmowy botow z botami
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny