Aktywne Wpisy
Polina2137 +18
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

VeryApe +201
Wystawiłem komputer za kilka stówek i ilość januszy jest masakryczna. Jeden chory i chce żebym mu przywiózł, jeden oferuje 30% ceny a ten se screenu chce żebym jechał na wiochę zeby się spotkać w połowie drogi xD #januszebiznesu #olx #heheszki
źródło: temp_file4339395862635352654
Pobierz

Hej mirki spod tagu #samochod #samochody #motoryzacja
Szukam nowego auta w leasing. Codziennie do pracy po mieście, rodzina 2+2 (dzieci w fotelikach, 4 i 7 lat). Trasy od dużego dzbana, może ze 3-4 do roku po Polsce. Do tej pory jeździłem kombiakami i był to naturalny wybór przy poszukiwaniach jednak teraz zaczynam zastanawiac się nad jakimś hatchbackiem bo jednak wygodniej w mieście manewrować i parkować.
Podpowiedcie mi co jest godnego uwagi do 100k (nówka lub z małym przebiegiem do 15k) z wyposażeniem typu automat, keyless, ledy, kamera cofania)?
Czy w ogóle da się komfortowo egzystować w hatchbacku jeżdżac w 4 osoby?
#pytanie #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
W podstawowej wersji Focus nieco powyżej 100k zł, natomiast za automat to już trzeba było dać sporo więcej. Ale bez znaczenia - nie można zamówić nowych Focusów. Właśnie w tym tygodniu zakończyli produkcję ostatnich sztuk zamówionych parę miesięcy temu.
po 100k już śmienitk, a wcześniej zapycha, plus aby go wymienić trzeba wyjąć wał korbowy xd więc wymiana tego paska jest nie opłacalna i po prostu silnik do kosza.