Wpis z mikrobloga

W którymś z odcinku tego sezonu była konkurencja w której uczestnicy grali w koszykówke i patrząc na ich korrdynację ruchową napisałem że jako społeczeństwo jesteśmy zgubieni jeśli zdrowe dwudziestoparolatki nie potrafią skooordynować ruchów, rzuciło się tu na mnie wtedy kilku uzytkowników wykopu z pretensjami że nie kazdy musi umieć grać w kosza.

Potem ogladałem scene w której skakali do wody i zaden facet nie umiał poprawnie skoczyć na główke.

Tytułem uzupełniania dodam jeszcze konkurencje w której dziewczyny musiały wyławiać nurkiem z basenu motylki i żadna z nich nie potrafiła zanurkować z otwartymi oczyma i bez zatyczki na nos bo musiały przytrzymywać nos aby zanurzyć łepecyne pod wode.

O zgrozo...

To tylko pokazuje jak sztuczne i pozbawione jakichkolwiek umiejetnosci i kwalifikacji jest to środowisko.

Zastanawiam się czy potrafiliby wymienić żarówke, opone w samochodzie, naprawić gniazdko...

Jako społeczeństwo jesteśmy zgubieni i uważam że dobrze że Putin nie ogląda Hotelu Paradise polska wersja bo widząc tych lewusów natychmiast podjął by decyzje o inwazji na Polske którą zająłby w ciągu doby.

#hotelparadise
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fajlip1111: pływać nie umiem, bo mam uraz z dzieciństwa jak się topiłam i brat dosłownie wyciągnął mnie z wody za włosy. Ale olej i filtry w samochodzie wymienię, koło też, bo wożę klucz nasadowy. Do żarówki też się dobiorę o ile nie trzeba ściągać lampy, bo z dłuższymi pazurami ciężko ta maleńką żaróweczkę wykręcić i wkręcić. Gniazdka nie tykam, bo boję się prądu :D Łańcuch w motocyklu sobie naciągnę i
  • Odpowiedz
  • 1
@bas_sko: gratuluje zaradności, o tym własnie mówie, wiadomo ze kazdy ma swoje lęki i deficyty i nikt nie jest idealny, chlodzi mi o jakieś minimum zaradności i chęci nauki a nie szukanie wiecznych wymówek
  • Odpowiedz
@Fajlip1111: nie będę się powtarzać XD Po prostu zamiast pisać takie wysrywy, zgłoś sie do następnej edycji i pokaż nam wszystkim wzór idealnego obywatela, by cała Polska miała świetny przykład do naśladowania. Zakończy to wojne na Ukrainie jak Putin zobaczy w jakiej kondycji są młodzi Polacy i dostaniesz odznaczenie prezydenta.
  • Odpowiedz
@Fajlip1111: nie no bez przesady, ja jestem w stanie wszystko naprawić sama w domu, zrobic remont ale nie zanurkuje z otwartymi oczami, a pływać umiem i uwielbiam przebywać w wodzie xD nie ma co wyciągać takich wniosków na podstawie hp jak ktoś juzbtutaj napisal, a pamiętam nawet z gimnazjum że te wszystkie dziunie, gwiazdy to siedziały na wfie pod ścianą a w takich programach jak hp to właśnie taki typ
  • Odpowiedz
@Fajlip1111: a ten znowu swoje… ale chłopie naprawdę dramatyczny jesteś, znowu rozdzieranie szat nad upadkiem społeczeństwa, do tego literally Putin, a i jeszcze ludzie, którzy wyrażają inne zdanie się na Ciebie „rzucają” :D

albo trollujesz, jak tak, to całkiem nieźle
  • Odpowiedz
@Fajlip1111: już się do ciebie zjechali zakompleksieni, co też nic nie umieją, a i tak są zajebiści XD wiesz, to podbudowuje ich ego, że widzą ludzi na swoim poziomie w tv, bo myślą, że też "mogą coś osiągnąć".
  • Odpowiedz
@Fajlip1111: mordo, w moim miasteczku rodzinnym nie ma ani basenu, ani nawet pociągów XD pływanie to nie jest jakiś basic skill, jeśli od dzieciaka się żyje z dala od wody. nwm a ty w piecu palić umiesz? drewno porąbać? wiesz jak wygląda zmienność cen tony węgla w polsce? wiesz ile metrów drzewa potrzeba do ogrzania domu w zimę? remont zrobisz sam czy dzwonisz po ekipę? garaż zbudować umiesz? zrobić wylewkę
  • Odpowiedz
@Fajlip1111: gry zespolowe sa potrzebne do niczego, prawdziwa sprawnosc ktora przydaje sie w naturalnych warunkach to bardziej bieganie (na krotki, dlugi dystans, z przeszkodzami), skakanie, stopien rozciagniecia czy ewentualne rzucanie jakims oszczepem, a nie koszykowka. To tak jakby oceniac czyjas inteligencje na podstawie wiedzy o jakichs kompletnie bezuzytecznych faktach dla entuzjastow. Mlodziez jest w kiepskiej kondycji wlasnie dlatego ze wf polega na "macie pilke I grajcie" zamiast rozwijania umiejetnosci wyzej
  • Odpowiedz