Wpis z mikrobloga

W którymś z odcinku tego sezonu była konkurencja w której uczestnicy grali w koszykówke i patrząc na ich korrdynację ruchową napisałem że jako społeczeństwo jesteśmy zgubieni jeśli zdrowe dwudziestoparolatki nie potrafią skooordynować ruchów, rzuciło się tu na mnie wtedy kilku uzytkowników wykopu z pretensjami że nie kazdy musi umieć grać w kosza.

Potem ogladałem scene w której skakali do wody i zaden facet nie umiał poprawnie skoczyć na główke.

Tytułem uzupełniania dodam jeszcze konkurencje w której dziewczyny musiały wyławiać nurkiem z basenu motylki i żadna z nich nie potrafiła zanurkować z otwartymi oczyma i bez zatyczki na nos bo musiały przytrzymywać nos aby zanurzyć łepecyne pod wode.

O zgrozo...

To tylko pokazuje jak sztuczne i pozbawione jakichkolwiek umiejetnosci i kwalifikacji jest to środowisko.

Zastanawiam się czy potrafiliby wymienić żarówke, opone w samochodzie, naprawić gniazdko...

Jako społeczeństwo jesteśmy zgubieni i uważam że dobrze że Putin nie ogląda Hotelu Paradise polska wersja bo widząc tych lewusów natychmiast podjął by decyzje o inwazji na Polske którą zająłby w ciągu doby.

#hotelparadise
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@X0__x0: gość mówi o wszystkim, o tym że w naszym społeczenstwie jest coraz wiecej kalek zarówno fizycznych jak i intelektualnych, o tym że młodzież woli gapic się w telefon niż pojsc pokopać piłke na orliku albo porzucać w kosza albo na basen a gry zespołowe tak jak napisał kolega powyżej uczą pracy w zespole co także jest niezbędną cechą do przeżycia
  • Odpowiedz
@Fajlip1111: pracy w zespole uczą rozne aktywnosci a gry zespolowe najmniej, bo jest duzy rozstrzal poziomu wiec w praktyce gra kilka osob a reszta osob chodzi po boisku I obserwuje jako najblizej stojacy kibic, chyba ze wg ciebie praca w zespole to 1 robi reszta stoi

W ofole przyznajes racje osobie ktora napisala o sport achievements na poziomie wyczynowym xD od kiedy gra w kosza na WF to poziom wyczynowy.
  • Odpowiedz