Aktywne Wpisy

MonazoPL +76
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
Soothsayer +59
Kiedy ostatnio mieliście na c--j ja żyję moment?

Potem ogladałem scene w której skakali do wody i zaden facet nie umiał poprawnie skoczyć na główke.
Tytułem uzupełniania dodam jeszcze konkurencje w której dziewczyny musiały wyławiać nurkiem z basenu motylki i żadna z nich nie potrafiła zanurkować z otwartymi oczyma i bez zatyczki na nos bo musiały przytrzymywać nos aby zanurzyć łepecyne pod wode.
O zgrozo...
To tylko pokazuje jak sztuczne i pozbawione jakichkolwiek umiejetnosci i kwalifikacji jest to środowisko.
Zastanawiam się czy potrafiliby wymienić żarówke, opone w samochodzie, naprawić gniazdko...
Jako społeczeństwo jesteśmy zgubieni i uważam że dobrze że Putin nie ogląda Hotelu Paradise polska wersja bo widząc tych lewusów natychmiast podjął by decyzje o inwazji na Polske którą zająłby w ciągu doby.
#hotelparadise
W ofole przyznajes racje osobie ktora napisala o sport achievements na poziomie wyczynowym xD od kiedy gra w kosza na WF to poziom wyczynowy.