Aktywne Wpisy
PannaBezSpiny +236
źródło: temp_file615671172398574709
Pobierz
Petururururu +4
#kiszak
Nie wiem o co chodzi z tym typem. Jakiś koleś sobie gra, mówi coś z czym się nie zgadzacie. Potem wy to wklejacie tutaj i tłumaczycie że nie ma racji. Do końca nie wiem bo nawet nie ruszam takich rzeczy.
Za jakis czas bierzecie sobie następnego typa itd.
To chyba jakaś zbiorowa terapia na dowartościowanie się.
Nie wiem o co chodzi z tym typem. Jakiś koleś sobie gra, mówi coś z czym się nie zgadzacie. Potem wy to wklejacie tutaj i tłumaczycie że nie ma racji. Do końca nie wiem bo nawet nie ruszam takich rzeczy.
Za jakis czas bierzecie sobie następnego typa itd.
To chyba jakaś zbiorowa terapia na dowartościowanie się.

#polityka #wojna #polskieonuce
źródło: temp_file4108856963274601939
PobierzRosja nie musi wjeżdżać czołgami do Warszawy... Wystarczy że zainstaluje w Polsce odpowiednią władzę i znowu będziemy państwem satelickim
@m4xejd: To jest uproszczenie. Obserwuję tych mniej ogarniętych znajomych z prowincji i są mega w-------i bo Bangladesze i Ukraińcy wypychają ich z już i tak c------j pracy w januszexie, czy innej galerii.
I tylko jedna opcja polityczna oferuje im rozwiązanie. Na PO nie pójdą bo to PO, pis i konfa otwarcie mówi że ci legalni (a innych u nas niemal nie
Ja uważam Rosje za wroga,a Ukraine za conajmniej niesprzyjający nam naród.
Jak krytykuje ukrów i ruchy naszych politykó w kwestii Ukrainy,to odrazu debile mnie nazywają ruską onucą i tak dalej...
Najlepiej jakby obie strony konfliktu wykrwawiały się powoli,Polacy na tym zarabiali,a na koniec Ruscy przegrali. Ale nie,Polak frajer da za darmo. Na odbudowie Ukrainy zarobią Niemcy i USA,a na koniec ukry nas oplują zamiast okazać wdzięczność(już to w robią).
źródło: obraz
Pobierz@m4xejd: Coraz żałośniejsze te wasze jęki. xD
Nieźle Ci korbą zakręcili