Wpis z mikrobloga

#kiszak
Nie wiem o co chodzi z tym typem. Jakiś koleś sobie gra, mówi coś z czym się nie zgadzacie. Potem wy to wklejacie tutaj i tłumaczycie że nie ma racji. Do końca nie wiem bo nawet nie ruszam takich rzeczy.
Za jakis czas bierzecie sobie następnego typa itd.
To chyba jakaś zbiorowa terapia na dowartościowanie się.
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Petururururu: normalna rzecz zawsze były takie pokemony w internecie kiedyś tiger bonzo (zresztą kiszczak wizualnie jest do niego podobny no i oryginał hakował płyty główne a podróba z temu ma z maila wszystkie twoje dane więc mitomaństeo też podobne XD) Bonus bgc, dis, rafatus, danielmagical czy kononowicz, a ta generacja ma randombrusa, mamona czy kiszke.
  • Odpowiedz
@Petururururu: ooonieeee, panie kochany. Tutaj są czasem wymieniani inni, jak jakiś mamnon czy podobne typki (carioner?). Nawet nie bardzo wiem kim są, bo nie siedzę w uniwersum, ale Kiszak robi syf w moim ulubionym giereczkowie, i ma za sobą armię minionów. Nie oglądam patusiarstwa i nie uprawiam hatewatchingu, ale impakt tego typa - pomimo jego niekompetencji - trochę w-----ł jakiś czas temu. To nie jest zwykły klaun, to jest klaun
  • Odpowiedz
@Petururururu: no i odpalamy kombajn.

W dużym skrócie - nie chodzi o to czy się ktoś z nim zgadza czy nie, tylko o całą otoczkę i sekte, która swojego czasu zatruwała community giereczkowe w tym innych twórców i ludzi, którzy nie szli ramie w ramie z nimi - chodziło o jakość tego. Pierdoła? Zapewne, natomiast było to szerzej komentowane tutaj pod tagiem, bo wszędzie indziej była szarańcza - taka przystań.
  • Odpowiedz
@Petururururu: samo n-------e menela to mem i każdy j---e na to j---e na to. Problem do kiszaka w skrócie - hipokryzja i tworzenie sekty.
Chłop mówi jak innym żyć, a samemu przeczy prawie wszystkiemu swoimi czynami:
Wyzywa ludzi, co chwalą "złe" gierki, mówiąc że żyją w bańkach, a sam tworzy największą bańkę - (shadow)banuje każdego, kto wyrazi jakąkolwiek krytykę, nawet tą konstruktywną. Nie usuwa tylko nienawistnych komentarzy, ale też te
  • Odpowiedz
@Petururururu AA i przybrało to taką trochę nieznośną formę memów i bezczela, bo merytoryczne argumenty nie docierają - są kompletnie wypaczane, więc nie ma pola do dyskusji.

Powiem więcej, dochodziło tu już do potyczek na argumenty między przedstawicielami legoluduf, a wykopkami ale równiez dochodziło do wypaczeń. Więc został język memów.
  • Odpowiedz
AA i przybrało to taką trochę nieznośną formę memów i bezczela, bo merytoryczne argumenty nie docierają

@niesepomoc: byłem swego czasu merytorycznym taranem ale ostatnio zrozumiałem że bardziej efektywne zamiast rzucać grochem o ścianę (przekonywać widzów kiszaka że pier..oli) będzie wszystkich niezainteresowanych tematem przekonać do tego że kiszaka nawet nie warto jest zaczynać słuchać o grach bo po co słuchać typa który robi [wstaw listę rzeczy pokazanych u maćka na kanale]
  • Odpowiedz