Wpis z mikrobloga

Jprdl, chłop mi z grzeczności walizkę pomógł położyć na półce w pociągu, a teraz słyszę, jak mu od 5 minut baba inbe robi xD. Jakbym wiedziała, że biedak będzie musiał o 7 rano słuchać takiego pi3rdolenia, to bym se ją sama położyła #gownowpis
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ifritti: twoje wysrywy są oczywiste dla ciebie, dla innych to tylko chore, nielogiczne, niespójne wysrywy. A zarzucacie kobietom, że jesteśmy nielogiczne...
  • Odpowiedz
@somskia: A ja ostatnio wchodzę do sklepu, widzę że za mną dwie dziewczyny więc otwieram drzwi i chce je wpuścić, po chwili orientuję się że to dziewczyny w związku i jedna taka męska bardziej, zamarłem.. spojrzałem się na nie w taki sposób aby wymusić reakcję, cofnęły się więc wszedłem do sklepu i zamknąłem za sobą drzwi.. one po chwili sobie weszły i zrobiły zakupy ale unikając mnie. Tak sobie myślę
  • Odpowiedz
@somskia: dobra akcja. U mnie w takim przypadku baba to by mi jeszcze kazała pomóc, żeby się pochwalić jakiego ma chuopa kulturalnego ( ͡° ͜ʖ ͡°) a ja jako spierdon wykopek musiałbym się wymigiwać.
  • Odpowiedz