Wpis z mikrobloga

Narzekanie na interfejs - część 4859398

Złoty but

Interfejs jest tak niedopracowany że nie widać sezonu (bo się nie mieści xD) i ilości zdobytych bramek, bo trzeba w każdy sezon kliknąć z osobna. No ale jest okienko pop-up dzięki czemu jest mniej miejsca.

#footballmanager #fm26
SpiderFYM - Narzekanie na interfejs - część 4859398

Złoty but 

Interfejs jest tak n...

źródło: zloty but

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SpiderFYM: Ta abominacja jest dla mnie niemniej pokręcona jak to że na co drugim ekranie w tej grze coś się nie mieści mimo że jest na to miejsce, coś wystaje, jest ucięte albo w ogóle nie wyświetla się. Chcę przeprowadzić wywiad z tym co to projektował i żeby mi odpowiedział po co są te trzy brzydkie ikony pucharów skoro wiemy że widzimy nagrodzonych graczy, dlaczego tylko wiek nie jest w
ActiveekHere - @SpiderFYM: Ta abominacja jest dla mnie niemniej pokręcona jak to że n...

źródło: abominacja

Pobierz
  • Odpowiedz
@SpiderFYM: mam pytanie: w poprzednim FM24 można było pojechać na mecz. Klikało się terminarz danego klubu i „pojedź”. Tutaj nie mogę tego zaplanować przez terminarz klubu, tylko przez terminarz rozgrywek (LM), szukając po dacie? Nie kumam.
  • Odpowiedz
  • 0
w poprzednim FM24 można było pojechać na mecz. Klikało się terminarz danego klubu i „pojedź”. Tutaj nie mogę tego zaplanować przez terminarz klubu, tylko przez terminarz rozgrywek (LM), szukając po dacie? Nie kumam.

@polin1234: Ty mi powiedz czemu jak wchodzę w poprzednich zwycięzców LM/LE itp, to nie pokazują wyniku tylko zwycięzcę i przegranego.
SpiderFYM - > w poprzednim FM24 można było pojechać na mecz. Klikało się terminarz da...

źródło: 6_lm_1

Pobierz
  • Odpowiedz