Aktywne Wpisy

uncle_freddie +437
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

jednorazowka +281
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
https://streamable.com/4c89in
@gr0m1t:
źródło: RJRxw24o5qww7xNJdsF0_ROh3WxpTR8kos-1HsDlSrI
PobierzKorporacje odjechały z cenami z gier które miały być tańsze bo niby nośniki są drogie a okazało się że ceny gier tylko j wyłącznie rosną.
Do tego jeszcze prawie najgorszy przelicznik na steamie
W tym roku nie miałem hajsu na premierę KCD2, więc spiraciłem i na szybko ograłem. Pod koniec lipca kupiłem złotą
No piracilem ponad 20 lat temu, gdzie faktycznie byl sens i potrzeba (drogie gry + single player only). Teraz w wiekszosc gier masz online element etc. gdzie na piratach to moze nie dzialac.
W gowno gry AAA a tym bardziej od ubisoftu w ogole nie gram, bo szkoda zycia, oczu i pradu. W zeszlym roku z gierek, ktore faktycznie bylo warto wziac na premiere to byl tylko Space Marine/Helldivers
Nie chce bronić piractwa, bo nie w tym rzecz. Piracone gry to ułamek gier, które przeszedłem i gównogierki AAA od Ubi to lwia część tego grona. Spiraciłem Origins z dodatkami(po ograniu podstawki na PS4), całą Odyseję oraz Valhallę na premierę. Historia, szczególnie czasy starożytne to mój konik, a mitologia nordycka i klimaty Wikingów po ograniu wszystkich możliwych scenariuszy plemieniami nordycko-germańskimi w Crusader Kings 2, to coś obok czegoś nie
Już pomijam kwestie społeczno-ekonomiczne, różne poglądy polityczne, używanie tego jako buntu wobec danego korpo co stosuje antykonsumenckie praktyki etc, bo to tematy, których nie chce poruszać bez wcześniejszego przygotowania się
Uważam, że poza grami AAA na premierę można znaleźć wiele gier za dobre pieniądze i choć mam wiedzę na temat tego jak piracić, bo kiedyś mnie to jarało, to jednak