Wpis z mikrobloga

• 28
@KomendaGlownaPolicji: Tak, bracie. Wczoraj ci wysocy chudzi zabrali mnie na obchód fermy. Byłem u osła. Spróbowałem jego karmy, lecz smakowała jak gorzka miazga. Od tamtego czasu nie dostałem nic, do jedzenia!
  • Odpowiedz
@qew12 Nie, bracie. Dzięki temu owsu i idealnie krągłemu kształtowi tułowia, jaki nabiorę już wkrótce, smukłe istoty zabiorą mnie do domu bez powrotu. Jak inni bracia będziemy tam ucztować i cieszyć się po wsze czasy. Nie pozbawisz mnie tego zaszczytu, bracie.
  • Odpowiedz
  • 11
- ..kto je proso?
- No świnia
- A widziałeś kiedyś świnie?
- W książeczce dla dzieci
- NO WŁAŚNIE K---A TWOJA MAĆ! W KSIĄŻECZKACH DLA DZIECI SĄ BZDURY! WIDZIAŁEŚ KIEDYŚ SŁOŃCE Z BUZIĄ I CHUJEM? ŚWINIE NIE ISTNIEJĄ!
  • Odpowiedz
@qew12 Współczuję ci, bracie. Twoje oczy nie są w stanie znieść oślepiającego światła prawdy i uciekasz z powrotem do jaskini. Zaopiekuję się twoim potomstwem, gdy cię pożrą, bracie, tak jak pożarli twojego ukochaną, naszego ojca, naszą matkę i wielu innych.
  • Odpowiedz
  • 10
@CrokusYounghand: NIE, BRACIE. Musisz mi uwierzyć. Podziel się ze mną owsem, a nie osiągniesz pożądanego obwodu dla tych wysokich i smukłych. Oszczędzą ci życie, bracie.
  • Odpowiedz
@qew12: SŁUCHAJ MNIE, BRACIE. ZANIECHAJ SWOICH PODSTĘPNYCH PODSZEPTÓW I KNOWAŃ PRZECIWKO SMUKŁYM ISTOTOM. JESTEŚ ZAZDROSNY BRACIE, BO PRĘDZEJ NIŻ TY OSIĄGNĘ POŻĄDANĄ TUSZĘ I UDAM SIĘ DO DOMU BEZ POWROTU. Bracie, jeszcze nie jest za późno, by nawrócić się na drogę wiodącą ku wiecznej chwale.
  • Odpowiedz
  • 8
@CrokusYounghand: Bracie, kiedy zabrali mnie poza zasięg spiczastych ogrodzeń, do środka ryczącej bestii i daleko za horyzont, zobaczyłem to. Zabrali mnie na zgromadzenie tych smukłych, wysokich. Paradowali dookoła mnie, bracie, i zobaczyłem PRAWDĘ. Widziałem tych wysokich, smukłych pożerających nasze ciała. Nie mogłem się pomylić, bracie. Zapach z pewnością należał jednego z nas. Zawiesili ciało nad ogniem i pozwolili mu się spalić, zanim zaczęli je pożerać. Oni też go po prostu
  • Odpowiedz