Aktywne Wpisy

mk321 +1
#gielda #sp500 #stoxx600 #etf
Jako, że jest już prawie pewne, że mamy bańkę AI (a nawet jak nie, to ludzie tak mówią, więc samospełniająca się przepowiednia), to w co bezpiecznie inwestować długoterminowo?
- Shortować nie chcę.
- SP500 to w większości AI (nie wszystkie tech, ale one są napompowane AI).
Jako, że jest już prawie pewne, że mamy bańkę AI (a nawet jak nie, to ludzie tak mówią, więc samospełniająca się przepowiednia), to w co bezpiecznie inwestować długoterminowo?
- Shortować nie chcę.
- SP500 to w większości AI (nie wszystkie tech, ale one są napompowane AI).

salome_trzy +2

Jak Polak łysieje, to jest to po prostu kwestia biologiczna, słabe geny i śmieć. Ale wyłysiały Alvaro albo inny Michele, to już spotkanie z najwyższym, metafizyka
źródło: 1000174499
Pobierz@kolorowy_monochrom: Teraz nie poszukam, bo jestem w robocie
U mężczyzn najczęstszą przyczyną łysienia jest wysoki testosteron. Testosteron osłabia mieszki włosów czego wynikiem jest powstawanie z wiekiem popularnych zakoli czy "placka" na czubku głowy.
ZAKOLA TO SZCZYT MĘSKOŚCI I NIE DAJCIE SOBIE WMÓWIĆ INACZEJ!!!
Wycierają im się włosy od ud p0lek
@Piotrek2000: Moja córka studiuje prawo
Czemu? Ano, chyba jednak spore znaczenie mają kwestie środowiskowe, gdyż często widzę, że ojciec, nawet dziadek mają więcej włosów niż syn, który jest od nich młodszy.
Coś żeśmy spie.olili w naszym środowisku*, że młodsze pokolenie łysieje więcej i szybciej.
*) dieta w tym sztuczna żywność, stres, pestycydy, zanieczyszczenie, hgw - dużo tego, tak samo
@ZoNKeR: tak samo jak znajdziesz niejedną osobę, która jarała szlugi jak lokomotywa, a dożyła 90+
To nie neguje tego, że p-------y są
źródło: Screenshot 2025-10-24 at 14.04.19
Pobierz@CheSlaw: nie...