Wpis z mikrobloga

@Kryspin013: Mam ziomka, który miał fajną sofę, nic epickiego, ale była wygodna i ładnie wyglądała. Przez dekadę.Teraz ma labradora przerośniętego, który śmierdzi, pierdzi, beka i ciągle coś wymusza.Sofa wygląda jak gnojowisko, aż się brzydzę tam usiąść bo jest zwyczajnie ohydna. A ostatnio ziom sprzedał mi info, że z małego ogródka zbiera tak 60 L worek srania co dwa tygodnie.
  • Odpowiedz
@powsinogaszszlaja: ale mi szkoda, żartowałem. Typ co ma pchlarza będzie mi mówić, że śmierdzę xD. Gościu, od ciebie tak wali przez tego kundla, że sobie nawet nie zdajesz sprawy, bo już przywykłeś.
  • Odpowiedz
@Marysiabaton: to nie miał być flex,a raczej przekazanie informacji o niedalekiej przyszłości, ale rozumiem, że u ciebie codziennie maksymalnie co może się znaleźć na talerzu to jakieś biedackie tosty to pomyślałaś, że jak ktoś chodzi codziennie do restauracji to jest flex xDD. Zacznij zarabiać więcej to przestaniesz patrzeć z tej perspektywy.
  • Odpowiedz
@Trao: twoja niedaleka oraz daleka przyszłość to cztery sery z biedry i spędzenie kolejnego wieczurka na wypoku ( ͡° ͜ʖ ͡°) nawet mocno autystyczna społeczność wypoka błyskawicznie rozpoznała to jak żałosny jesteś. Zapytałabym jak to jest, że ci się w ogóle jeszcze chce, ale wszyscy wiemy, że po wyłączeniu kompa (a prawdopodobnie tego nie robisz nigdy) rozsadza cię taka frustracja, że robisz się czerwony. Także nie
  • Odpowiedz
@Marysiabaton: haha, swoje projekcje zostaw dla siebie i teraz się szykuj bo na jutro do roboty na ósmą dymać na etaciku ( ͡° ͜ʖ ͡°). Tylko przed tym wyczyść tyłek swojego kundla, bo znów ludzie na mieście będą się od ciebie odsuwać.
  • Odpowiedz
mój dziadek nie mieszkał z twoją starą ( ͡ ͜ʖ ͡)

@Trao: No tyle to wiem, bo dziadek i babcia mieszkali w murach. Bez zwierzaków w zimie.
  • Odpowiedz
@Trao: tak, dokładnie, tarzamy się w gownach własnych psów i nigdy nie bierzemy prysznica ani nie używamy rolek do ubrań. Skąd wy się wzięliście xd
  • Odpowiedz
@Trao

@Kryspin013: a potem przychodzą takie fleje do pracy i wszędzie kudły ich sierściuchów a od nich wali psimi odchodami. Oni nie czują, ale na szczęście wszyscy normalni się od nich odsuwają i są tylko obiektem drwin ( ͡~ ͜ʖ ͡°).

Zupełnie normalny koleś
  • Odpowiedz