Wpis z mikrobloga

@JanTadeusz: To jest najlepsze, "demokracja demokracja najważniejsza i najlepsza!" krzyczą ci co mają się za elyty (a tak naprawdę g... i słoma z butów), a gdy wybory nie pójdą po ich myśli to już "degeneraci wybrali degeneratów".
Otóż nie drogie elyty, demokracja zwyciężyła. xDDD
  • Odpowiedz
Po prostu patologia zagłosowała na patologię. Nie masz się czego wstydzić patusie, po prostu taki się urodziłeś :)

@Logan00: czyli masz pewność, że cała twoja familia głosowała za Rafałkiem, a nie Karolkiem? Bo śmiesznie jakby się okazało, że np. dziadkowie zagłosowali na pis, wtedy by się okazało, że trochę tych patusiarskich genów w sobie nosisz ;)
  • Odpowiedz
@pepopek: Przecież to wy sracie pod siebie od czasu wyborów na prezydenta. xD
Wasz kandydat dostał lanie od kandydata pisiorów, kibola, alfonsa który oszukał staruszka na mieszkanie, od tego który podobno nie tylko po angielsku nie potrafi, ale po polsku też. I kawiorowy Rafał przejeb... aż miło, ze 400 tys głosów różnicy.:)))
A ja stoję z boku, zajadam popcorn i śmieje się, bo nic was ta lekcja nie nauczyła -
  • Odpowiedz
a z prawej najelpszy prezydent po 89 roku.

@Kotlet_z_Chabowy: ja wiem, że to bait ale ciekaw jestem co takiego dokonał ten twój najlepszy prezydent do tej pory że zasłużył na to miano ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kotlet_z_Chabowy teraz juz wiem dlaczego Peja byl taki aktywny na social mediach przed wyborami prezydenckimi, antysystemowiec nagle niesamowicie zaangażowany w politykę. Przerażająca Polska celebrycko-influencerska, jeszcze tylko Stanowskiego na tym zdjęciu brakuje.
  • Odpowiedz