Aktywne Wpisy

hellfirehe +133
Jak hamować samochodem na śliskim?
TVN wrzucił rolkę gdzie instruktor mówi o podstawach hamowania z ABS: https://www.facebook.com/reel/1465679281646828/
Omawia ten podstawowy błąd który robi z 80% kursantów na kusach doskonalenia jazdy - czyli za słabo cisną hamulec, który przy potrzebie awaryjnego hamowania należy cisnąć z całej siły (tak!).
I oczywiście jest to dobra rada, bo to jest sposób na najszybsze możliwe zatrzymanie samochodu z ABS w każdych warunkach - cisnąć hamulec z całej siły (nawet dużo
TVN wrzucił rolkę gdzie instruktor mówi o podstawach hamowania z ABS: https://www.facebook.com/reel/1465679281646828/
Omawia ten podstawowy błąd który robi z 80% kursantów na kusach doskonalenia jazdy - czyli za słabo cisną hamulec, który przy potrzebie awaryjnego hamowania należy cisnąć z całej siły (tak!).
I oczywiście jest to dobra rada, bo to jest sposób na najszybsze możliwe zatrzymanie samochodu z ABS w każdych warunkach - cisnąć hamulec z całej siły (nawet dużo
źródło: image
Pobierz

damianooo8 +247
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy ktos jest w stanie mi powiedziec co to za model? W internecie nic nie widze, w zasadzie szukajac "Google Lens" widze tylko samych dostawcow ISP ktorzy maja owy router. One sa jakies dedykowane, ze nie sposob podejrzec co to jest za router/ jaki model. Chcialbym poznac wymiary, zeby sprawdzic czy wejdzie mi do skrzynki technicznej nad drzwiami... :c
Google podpowiada jedynie eg8145b7n, ale widze ze to zupelnie inny wyglad
#netia #router #huawei
źródło: temp_file7551185273644242332
PobierzNetia mi odpisała:
W odpowiedzi na zgłoszenie informuję, że parametry dla modelu HG8145B7N są następujące:
Głębokość: 29
1. W skrzynce teletechnicznej mam wyprowadzone dwa kable do dwóch pokoi. Jakbym podłączył tylko ONT to dalej poprowadzę juz tylko jeden kabel, musiałbym w skrzynce teletechnicznej przed jeszcze postawić switch/router przewodowy, tam wpiąć 2 kable, i wtedy w 1 pokoju mieć router bezprzewodowy, a w drugim AP/bezpośrednie połączenie.
2. Chciałem powyzej 1gbps
Aktualnie w skrzynce mam comboONT z 1gbps i na styk sie mieści i ładnie