Wpis z mikrobloga

Właśnie jadę busem do Truckee gdzie wejdę ponownie na szlak. Trochę odpocząłem w tym Sacramento ale miasto mi się nie podobało . Ilość bezdomnych, obłąkanych i nieporadnych ludzi jest przerażająca . Nie czułem się tam zbyt komfortowo . Większość czasu spędziłem w hotelu nic nie robiąc no i byłem pobiegać sobie też. Zmieniło to też moje nastawienie do dużych miast i w zasadzie nie chce ich już odwiedzać .Osiągnęłam cel chęci powrotu na szlak , ale nie do końca w ten sposób co chciałem :D no i wydałem o wiele więcej kasy niż planowałem :/ Zastanawiam się co ja tu będę robił jak uda mi się skończyć szlak na początku października . Myślałem o wynajęciu auta zeby zjechać w dół do California , ale już średnio podoba mi się ten pomysł . Raczej chce omijać wielkie miasta. No i paliwo drogie .
Jest też updejt mojej wagi, odrobinę spadła do 85,3 kg ( poprzednio było ok 87). Mniejszy spadek bo chyba w miastach jem co chcem . Chciałbym zacząć może jakieś pompki robić , ale brak sił jest

wincej zdjęć z Sacramento tutaj
#zlomkiemprzezswiat #pct #pacificcresttrail #sacramento
ChlopoRobotnik2137 - Właśnie jadę busem do Truckee gdzie wejdę ponownie na szlak. Tro...

źródło: image_picker_C80F870C-E845-4B6B-9CA3-F4F085B1386C-74432-0000063978E23B11

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ChlopoRobotnik2137: daj znać jak ci zacznie klasy brakować to coś pomożemy (w sensie ja ale inni pewnie też) i trzymam za ciebie kciuki bo już się bałem że odpuścisz (śledzę twoją wyprawę ale wcześniej nie komentowałem). Pozdro
  • Odpowiedz
@chodzepodgore tak, biegam w miarę regularnie od roku . Kondycja o wiele lepsza. Normalnie ciężko byłoby tym tepem biec bez treningów
@arbadakarba mam zapas i nie przewiduje dużych wydatków więc nie planuje zbierać ( źle bym się też z tym czuł , chociaż jakaś pani mi dała $20 to już nie odmawiałem bardzo )
  • Odpowiedz