Wpis z mikrobloga

@Jamniki2:
Oczywiście, że tak. Sztuczność aż wali po oczach. Wygląda jakby naciągnięta płachta na coś okrągłego. Wystarczy, że puści w jednym miejscu i wszystko ma się rozlecieć.

No i oczywiście jak kolega wyżej wspomniał - nie zapominajmy o photoshopie
  • Odpowiedz
@ukradlem_ksiezyc: ojej ile ja się tego naczytałem i nasłuchałem w życiu prywatnym, piwniczki zawsze gadają na zrobione laski (usta, policzki, c---i) oczywiście równocześnie waląc konia do takich, bo innych nie ma. Prawda jest taka, ze jakby taka stanęła gola przed wami to byście się nie odezwali ze stresu i zważyli na sam widok xD klasyk, znałem. Mnie i innych możesz oszukiwać, ale natury nie oszukasz, faceci lubią duże usta i
  • Odpowiedz
@Jamniki2
Widziałem nie raz takie laski i duże usta zawsze mnie odpychały.

Natury nie oszukasz. Ja im więcej sztuczności widzę tym mniej mnie to rajcuje.

A pykał to bym pewnie każdą laske 3/10 wzyż jakby przede mną stanęła i mi powiedziała "bierz mnie" bo taka jest natura, ale to nie znaczy że wszystkie są piękne.
  • Odpowiedz
@ukradlem_ksiezyc: W młodym wieku usta glonojada i pompowane c---i to absolutna tragedia, ale patrząc przez pryzmat że laska ma prawie 50 lat? Może nie wygląda to idealnie i sztucznie, ale ruchable w porównaniu do wielu naturalnych rówieśniczkę. Niejeden Janusz by dał się pociąc, żeby odpicowali tak jego Grażynę.
  • Odpowiedz
@R_O_T_T_E_N cały problem tych gwiazdek polega na tym, że uzależniają się od operacji – to jak anoreksja czy bulimia. Nie akceptują swojego wyglądu, wydaje im sie, że wyglądają coraz gorzej, tylko zamiast prowokowania wymiotów/głodówki wybierają skalpel. Potem ci bardziej ogarnięci i etyczni chirurdzy odmawiają wykonywania zabiegów, bo wiedzą, że będzie już tylko gorzej, więc do roboty biorą się gorsi i mniej etyczni. Finalne stadium to Michael Jackson, gdzie już nawet tkanek
  • Odpowiedz