Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +8
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

donfallo +121
źródło: temp_file4528602832762711303
Pobierz

źródło: temp_file6349745870735694784
PobierzNa drugim zdjęciu wygląda jeszcze nieźle, ale trzecie to tragedia.
Oczywiście, że tak. Sztuczność aż wali po oczach. Wygląda jakby naciągnięta płachta na coś okrągłego. Wystarczy, że puści w jednym miejscu i wszystko ma się rozlecieć.
No i oczywiście jak kolega wyżej wspomniał - nie zapominajmy o photoshopie
Widziałem nie raz takie laski i duże usta zawsze mnie odpychały.
Natury nie oszukasz. Ja im więcej sztuczności widzę tym mniej mnie to rajcuje.
A pykał to bym pewnie każdą laske 3/10 wzyż jakby przede mną stanęła i mi powiedziała "bierz mnie" bo taka jest natura, ale to nie znaczy że wszystkie są piękne.
Zrobione może i tak, ale zrobione dobrze to znaczy, że jest zrobione tak, że wygląda jakby nic nie było robione.
Komentarz usunięty przez autora
Ja ogólnie nie gustuję w 50 latkach. Taka kobieta już nie jest atrakcyjna fizycznie, a naprawdę rzadkie wyjątki potwierdzają regułę.