Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +226
#turboobrazki z przymróżeniem oka ;-) #polska #bytom
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
źródło: bytom G5x0ntmXwAA2Rug
Pobierz
dawek29 +11
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

@czescmampytanie: na poczatku jeszcze tworzyl swoj content, a z czasem zaczal po prostu omawiac memy/wpisy ukradzione z wykopu xd a wykopki jeszce klaskali uszaim, ze gada to co oni pisza i cyk donejcik
@m_ney: tak z 10 lat temu byla tam faktycznie fajna spolecznosc. Faceci w roznym wieku, z roznych srodowisk dzielacy sie swoimi przemysleniami. Miales tam i top prawnika z warszawskiej kancelarii, bogola z wlasna firma, ale i tez ludzi z mundurówek czy tez
pierwsza ksywa to było chyba Leviathan a potem miałem inne konto ale już nie pamiętam nazwy xD
@schweizer: jesteście dymani na hajs i cieszycie się LGBT widząc naklejkę tEnCzY. Ja w znacznej mierze nie zgadzam się z @czescmampytanie (on ze mną też), często się żarliśmy, ale tutaj ma 100% racji. Mogę mieć różne zdanie na temat poszczegółnych kołczów, ale już dawno temu zrozumiałem że nikt nie robi tego WYŁĄCZNIE za darmo.
@schweizer: grifterem nie, ale zarabia na cudzym nieszczęściu zamiast próbować pomóc.
A i nie wiem jak miałem być dymany na hajs jak nikomu z tego kręgu nie nigdy nie zapłaciłem ani grosza
@m_ney: one już były przedymane w latach '70, ale w USA i krajach, gdzie dotarły - np do Japonii. Jeśli nie płacisz, spoko, natomiast wielu ludzi płaci.
Już nie dodawaj ze na BS wszystko wymyślili xd
Wymysli to w Ameryce i na BS kopiowano te rzeczy a teraz Ameryka kopiuje sama siebie a Polacy kopiują ta skopiowana Amerykę. Dobrze że chociaż niektórzy jak np szarpanki mają trochę osobowości, inteligencji i humoru bo np Kotoński był fejurem bez kręgosłupa od samego początku.
Jak już pisałem temat
@schweizer: Byłoby tak, gdybyś był świadomy ich wad, ty natomiast ich bronisz. Różnica jest taka, jak w przypadku toksycznej relacji, gdzie ty i druga strona jesteście dla siebie nawzajem toksyczni, ale też pomagacie sobie / lubicie się
@PowiatowyBanan: musisz wiedzieć robi teraz live'y dla wspierajacych + chyba tez zrobił jakaś ksiażkę więc to nie tak że robi to za free. z samą monetyzacją nie jest nic złego jeśli faktycznie daje jakąś wartość innym ludziom. ten szarpanki też daje jakąś wartość (frajda dla widza, uswiadamianie), tylko że buduje to na obłudzie i