Wpis z mikrobloga

@czescmampytanie: Ale hejtujesz na siłę teraz. Chłop to robił na długo zanim to było modne i przypominam, że realia Kukoldystanu nad Wisłą to nie anonimowa wykopowa bańka. A jak przy tym jeszcze zarobi, to niech mu będzie na zdrowie, dopóki content będzie wartościowy (moim zdaniem jest i jedna czy druga wpadka nie zmieni całkoształtu).
  • Odpowiedz
dajcie już spokój z tym cuckoldem wannabe j----ą. gada to co niższa przegrywowa chce usłyszeć żeby robić na was hajs.

@czescmampytanie: na poczatku jeszcze tworzyl swoj content, a z czasem zaczal po prostu omawiac memy/wpisy ukradzione z wykopu xd a wykopki jeszce klaskali uszaim, ze gada to co oni pisza i cyk donejcik
  • Odpowiedz
Przez chwilę była tam ciekawa społeczność ale sam właściciel marek k. To jest d--a, krętacz, nieuk, cwiercinteligent i generator konfliktów który skutecznie r------ł wszystko w pył przez lata

@m_ney: tak z 10 lat temu byla tam faktycznie fajna spolecznosc. Faceci w roznym wieku, z roznych srodowisk dzielacy sie swoimi przemysleniami. Miales tam i top prawnika z warszawskiej kancelarii, bogola z wlasna firma, ale i tez ludzi z mundurówek czy tez
  • Odpowiedz
@schweizer: ale jakie na siłę. chłop po prostu jest hipokrytą, mówi jedno (i nie robił nic zanim było modne, bo gdy zaczynał to temat już miał swoją niszę nawet poza wykopem, wiec to nie tak że on jest jakimś przodownikiem), a robi odwrotność w rzeczywistości. do tego jeszcze pamiętam jak tam na filmikach kreował się na wielkiego podrywacza zawadiakę, a patrząc po jego kompromitacji to bardzo możliwe że to było
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: hahaha, no xD z 10 lat temu to ja tam właśnie działałem xD

pierwsza ksywa to było chyba Leviathan a potem miałem inne konto ale już nie pamiętam nazwy xD
  • Odpowiedz
O czym ty mówisz? Szarpan im starszy, tym bardziej skręca w stronę czystego blackpilla, więc pudło

@schweizer: jesteście dymani na hajs i cieszycie się LGBT widząc naklejkę tEnCzY. Ja w znacznej mierze nie zgadzam się z @czescmampytanie (on ze mną też), często się żarliśmy, ale tutaj ma 100% racji. Mogę mieć różne zdanie na temat poszczegółnych kołczów, ale już dawno temu zrozumiałem że nikt nie robi tego WYŁĄCZNIE za darmo.
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: fhooju mam to xd ja już mało śledzę manosfere bo tak wszystkie tematy zostały przeruchane już 10 lat temu

A i nie wiem jak miałem być dymany na hajs jak nikomu z tego kręgu nie nigdy nie zapłaciłem ani grosza
  • Odpowiedz
fhooju mam to xd ja już mało śledzę manosfere bo tak wszystkie tematy zostały przeruchane już 10 lat temu

A i nie wiem jak miałem być dymany na hajs jak nikomu z tego kręgu nie nigdy nie zapłaciłem ani grosza

@m_ney: one już były przedymane w latach '70, ale w USA i krajach, gdzie dotarły - np do Japonii. Jeśli nie płacisz, spoko, natomiast wielu ludzi płaci.
  • Odpowiedz
@m_ney: Żeby nie to forum to już dawno bym się w----ł w kanał,a tak to zostałem skutecznie ochroniony dzięki wiedzy. Nawet jeśli niektórzy są nieaktywni to wiedza wciąż jest aktualna i jest po staremu w tematach, a nie w rolkach na tiktoku czy szortach na youtube co w każdej chwili taki kanał może polecieć, a ci twórcy w gruncie rzeczy powielają wiedzę tam zawartą, bo niejeden z nich był bywalcem
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: Widać, ze chłop jest mocno wyposzczony, poczuł zapach tzipki i odjęło mu rozum. Jeśli masz testosteron w normie, to sam przeciez wiesz jak to czasem jest. Jego historie podbojów są prawdopodobnie mocno podkoloryzowane, ale who gives a fuck w sumie? Ja nie szukam w internecie bożków, to jest youtuber który ma mnie zabawiać i cisnąć po kukoldach, sojakach i feminazistkach. Chłop se zrobil książkę, kto chciał to kupił, z
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: Trudno żebym był "dymany na hajs", kiedy nigdy mu nawet złotówki nie wysłałem. A jestem jego stałym widzem i bywalcem lajvów. Poluzujcie majty naprawdę, niech kazdy se robi co chce z własnymi pieniędzmi, serio to takie proste.
  • Odpowiedz
@Kojot2077: piszesz dokładnie jak znany multikonciarz marek k. "Forum ratuje życie "

Już nie dodawaj ze na BS wszystko wymyślili xd

Wymysli to w Ameryce i na BS kopiowano te rzeczy a teraz Ameryka kopiuje sama siebie a Polacy kopiują ta skopiowana Amerykę. Dobrze że chociaż niektórzy jak np szarpanki mają trochę osobowości, inteligencji i humoru bo np Kotoński był fejurem bez kręgosłupa od samego początku.

Jak już pisałem temat
  • Odpowiedz
Trudno żebym był "dymany na hajs", kiedy nigdy mu nawet złotówki nie wysłałem. A jestem jego stałym widzem i bywalcem lajvów. Poluzujcie majty naprawdę, niech kazdy se robi co chce z własnymi pieniędzmi.

@schweizer: Byłoby tak, gdybyś był świadomy ich wad, ty natomiast ich bronisz. Różnica jest taka, jak w przypadku toksycznej relacji, gdzie ty i druga strona jesteście dla siebie nawzajem toksyczni, ale też pomagacie sobie / lubicie się
  • Odpowiedz
@m_ney: uważaj sobie co chcesz, jakoś ja wielu innych nie widziało takich treści w POLSKIM internecie. Ja to upośledzony językowo, żeby szukać po amerykańskich forach takich treści. Nic innego nie widziałem w tym czasie, oprócz półprawd najczęściej sprzedawanych przez PUAsów na ich ustawianych kursach podrywu
  • Odpowiedz
WSZYSTKIE kanały manosfery poza Frywolnym i Musisz Wiedzieć (z tych, które znam) dymają ludzi na hajs.

@PowiatowyBanan: musisz wiedzieć robi teraz live'y dla wspierajacych + chyba tez zrobił jakaś ksiażkę więc to nie tak że robi to za free. z samą monetyzacją nie jest nic złego jeśli faktycznie daje jakąś wartość innym ludziom. ten szarpanki też daje jakąś wartość (frajda dla widza, uswiadamianie), tylko że buduje to na obłudzie i
  • Odpowiedz