Wpis z mikrobloga

@ROCKNROLLLA: wiesz co, moim zdaniem mieso jest dużo ładniejsze. Mniej rzeczy do powycinania. Nigdy nie trafiło mi się żebym kupił mieso np. W pon a w środę chciał je gotowac a ono w lodówce się popsuło - tak było z my z biedronka. I np. Rosół zawsze ma fajny zdrowy kolor itd.
  • Odpowiedz
@ROCKNROLLLA gospodarski filet to niebo a ziemia względem zwykłego a porównując do biedrowego z promo to dzień do nocy i raczej tu nie chodzi o większe klatki. One są nabite bardziej, małe straty mięsa ze smazenia, nie wycieka tam nic.
  • Odpowiedz
@ROCKNROLLLA: lepsze jakościowo. Jak wrzucisz do naczynia na wolne pieczenie to sobie powąchaj tłuszcz po wytopieniu z mięsa. Z tych z chowu bez antybiotyku on pachnie, ze standardowego śmierdzi
  • Odpowiedz