Aktywne Wpisy
Apiro +64
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wrrronika +49
W przedszkolu, na andrzejkowych wróżbach wylosowało mi się, że będę w przyszłości nauczycielką
Nawet nie chcę sobie wyobrażać jakim zgorzkniałym człowiekiem bym była, wracając od chamskiej, dojrzewającej dzieciarni
Zawsze mnie to kłuło w serce, jak większość klasy nie potrafiła zachować kszty szacunku do nauczycieli
Bardzo prosto patrzyli na ich rolę. "Głupia baba krzyczy, że se rozmawiam z kolegą" (drzesz się na całą klasę), "suk@ nie podciągnęła mi oceny" itd.
Nawet nie chcę sobie wyobrażać jakim zgorzkniałym człowiekiem bym była, wracając od chamskiej, dojrzewającej dzieciarni
Zawsze mnie to kłuło w serce, jak większość klasy nie potrafiła zachować kszty szacunku do nauczycieli
Bardzo prosto patrzyli na ich rolę. "Głupia baba krzyczy, że se rozmawiam z kolegą" (drzesz się na całą klasę), "suk@ nie podciągnęła mi oceny" itd.

źródło: 1000093006
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Co do "łapania" na dzieciaka. To powszechny trend.
Co do Polek robiących kariere. Kariera czyli praca na kasie to nie kariera. Dzieciaka nie chcą, bo kapitan państwo to mężczyzna, który zapewnia im wszystko czego potrzebują - zapraszam do tematyki o transferze pieniężnym między płciami. To ogromna kwota za sam
Powinno sie was zamykac w jakich rezerwatach dla psychicznie oblakanych.
Znowu o jakichś was.
Ciebie sie powinno zamykac w jakich rezerwatach dla psychicznie oblakanych.