Aktywne Wpisy

heheszek +296
Mój dziadek był piekarzem.
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
źródło: temp_file3526262762375595097
Pobierz
Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Nie zliczę ile razy upominałem kogoś, kto nie posprzątał po swoim psie. W parku narodowym nad morzem po zwróceniu uwagi jakiemuś idiocie usłyszałem w odpowiedzi "a po łosiu też mam sprzątać?".
Mam charta i regularnie chodzę z nim biegać po obrzeżach miasta, ale przyznam że mam już dość.
Walić psiarzy, dojechać ich mandatami i odpowiedzialnością za swoje czyny.
#psy #psiarze
Trzeba tepic patole, ktora nie szanuje przestrzeni wspolnych. A nie wszystkich psiarzy.
@genyara: dokladnie, moi sasiedzi maja psy nie mam z tym zadnego problemu ich istnienie jest niemal niezauwazalne.
problem jest taki ze odestek patologicznych psiarzy jest po prostu wysoki. w sumie dopiero sobie zdaje z tego sprawe, dzieki wypokowi wlasnie, bo wczesniej se czlowiek
@genyara: jesteś naiwny i krótkowzroczny. Jak kurczak głosujący na KFC albo owce na wilka.
Tobie się wydaje, że psiegrywy pomogą ci pozbyć się agresywnych psów i patologicznych właścicieli niesprzątających po swoich pupilach. Tymczasem maski już opadły i widać, że chodzi po prostu o spiralę nienawiści i holokaust czworonogów.
Łudzisz się, że ciebie poklepią po pleckach bo zbierasz kupki po
źródło: 2d8ed53607173ca847a97cadd111b6ed62ce75106595f55dc0c09915abf52d66
Pobierz@siepan: tak właśnie będzie. Po obu stronach barykady są debile i jak skupiasz sie na tych od holokaustu to rzeczywiscie mozesz miec obraz że ludziom przeszkadza istnienie psów. Ale jak ominiesz ten 1% odklejeńców to zobaczysz setki osób które mają realne problemy z psami w swoim otoczeniu. Nie myśl skrajnościami
@siepan: nie wiem co to ma do rzeczy. Przez pół życia miałem psa w domu rodzinnym, póki co nie mam, ale jak ogarne dom to i pies sie pewnie pojawi