Aktywne Wpisy
Supernowa +18
Statystycznie, m więcej się bedziecie uczyć, edukować, tym bardziej wasze poglądy będą skręcać w prawo (szybciej obyczajowo niż ekonomicznie)

KratosBogWojny +50
Gdyby nasi rodzice mieli po 5-6 dzieci jak nasi dziadkowie to dzisiaj byśmy mieli takie bezrobocie wśród milenilasów, że by was kukle swędziały i byście Januszowi chapali po same bile aby tylko pozwolił wam j---ć w jego fabryce smrodu.
W latach 90 i później było takie bezrobocie, że o ja p------e(alkoholizm gratis).
Milenilasi(w tym ja) wtedy tego tak nie odczuwali bo zajmowali się z------------m do przedszkola.
Do
W latach 90 i później było takie bezrobocie, że o ja p------e(alkoholizm gratis).
Milenilasi(w tym ja) wtedy tego tak nie odczuwali bo zajmowali się z------------m do przedszkola.
Do

Obecnie gram sobie w Assasin Nexus na Q3. Alyx zliczona, Darth Vader oraz Asgard's Wrath 1. Jakie inne gry VR polecacie z fajna fabula, nie krotkie ale cos co wciagnie jak Alyx. Sceneria dowolna ale lubie scifi. Moze byc na PC lub na questa bezposrednio.
Komentarz usunięty przez autora
@Khorne_: grales? widzialem ostatnio jakies newsy bo to nowosci chyba?
Gry flat2VR skoro Alyxa ograłeś to i tam znajdziesz mnóstwo świetnych gier jak Half Life 2 VR, które jest lepsze od Alyxa :)
A to moje polecajki fabularnych gier:
PL: Medieval Dynasty New Settlement, Bulletstorm VR trochę fabuły ma, Propagation: Paradise Hotel, Tea
@luqero: ooo wlasnie poruszyles ciekawy temat, Bulletstorm gralem na PC i wgl dziwie sie ze nie ma kontynuacji tej gry bo gralo mi sie zajebiscie, polaczenie dooma z borderlands i dlugo sledzilem rozwoj Bulletstorm VR ale po wyjsciu okazalo sie wg. recenzji bardzo liche, grales?