Aktywne Wpisy

xiv7 +1
Jak słusznie zauważyliście Iran sponsorował międzynarodowe islamskie grupy terrorystyczne i jak słusznie zauważyliście bardzo dobrze że Izrael z innymi krajami go dojeżdża, oby tylko oszczędzano cywili (już nie wspominając o zagrożeniu naszej wschodniej granicy przez szachidy)
#iran #izrael #usa #wojny
#iran #izrael #usa #wojny

orkako +32
Dzisiaj nauczyłem się pływać. Co prawda tylko na plecach, ale przepłynąłem 16 razy cały basen. Jestem z siebie dumny.
Odkąd realizuję moja listę rzeczy odkładanych na później, mam wiele powodów do dumy. No i kupiłem drążek do podciągania. Jutro więc będzie wiercenie dziur w ścianie tylko coś musze zrobić z kanapą. Trochę szkoda wyrzucić, ale nie mam co z nią zrobić. Jutro w sumie umówiłem się do kina, wiec pewnie nie tknę
Odkąd realizuję moja listę rzeczy odkładanych na później, mam wiele powodów do dumy. No i kupiłem drążek do podciągania. Jutro więc będzie wiercenie dziur w ścianie tylko coś musze zrobić z kanapą. Trochę szkoda wyrzucić, ale nie mam co z nią zrobić. Jutro w sumie umówiłem się do kina, wiec pewnie nie tknę

Obecnie gram sobie w Assasin Nexus na Q3. Alyx zliczona, Darth Vader oraz Asgard's Wrath 1. Jakie inne gry VR polecacie z fajna fabula, nie krotkie ale cos co wciagnie jak Alyx. Sceneria dowolna ale lubie scifi. Moze byc na PC lub na questa bezposrednio.
Komentarz usunięty przez autora
@Khorne_: grales? widzialem ostatnio jakies newsy bo to nowosci chyba?
Gry flat2VR skoro Alyxa ograłeś to i tam znajdziesz mnóstwo świetnych gier jak Half Life 2 VR, które jest lepsze od Alyxa :)
A to moje polecajki fabularnych gier:
PL: Medieval Dynasty New Settlement, Bulletstorm VR trochę fabuły ma, Propagation: Paradise Hotel, Tea
@luqero: ooo wlasnie poruszyles ciekawy temat, Bulletstorm gralem na PC i wgl dziwie sie ze nie ma kontynuacji tej gry bo gralo mi sie zajebiscie, polaczenie dooma z borderlands i dlugo sledzilem rozwoj Bulletstorm VR ale po wyjsciu okazalo sie wg. recenzji bardzo liche, grales?