Aktywne Wpisy
dudekk602 +6
Mam około 120k wolnych środków. Do tej pory bawiłem się w lokaty, ale w moim banku (PKO BP) są tak słabe, że szkoda strzępić ryja.
Myślę nad przejściem do innego banku i przerzucić na lepiej oprocentowane lokaty.
Obligacje też średnio, bo w perspektywie najbliższych 6-9mc mogę potrzebować tych pieniędzy na wkład własny.
Macie jakieś pomysły w co można pójść? Może jest coś o czymś nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡
Myślę nad przejściem do innego banku i przerzucić na lepiej oprocentowane lokaty.
Obligacje też średnio, bo w perspektywie najbliższych 6-9mc mogę potrzebować tych pieniędzy na wkład własny.
Macie jakieś pomysły w co można pójść? Może jest coś o czymś nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡

Bolns_Sesz +44
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz

Trenuje sobie szybkie przechodzenie aktów Chaos Witchką i myślę co tu poprawić
3 akty wczoraj robiłem 2,5 godziny, ale część z tego czasu patrzyłem w co w ogóle iść i jakie supporty do czego i chaos nie jest najlepszym sposobem chyba, żeby przebiegać przez akty bo do 12 lvl czyli Essence draina szło jak krew z nosa. Później już w miarę łatwo
Czy na start ligi lepiej robić witchkę pod coś innego i później dopiero chaos?
Robiłem na SSF, żeby było jak na start ligi. W jaki czas mierzyć, żeby było dobrze?
W czym lvlowac to zależy czym chcesz grać później żeby nie było dużo respecowania, jeśli spelami to ed+cont jest ok, jeśli minionami to srs+infernal legion+zombi
1 akt jest najtrudniejszy z całej kampanii, taka jest "wizja" ggg, potem jest z górki, do 6 aktu gdzie
@levzor: No właśnie Rhoa wjeżdżające mi w
Jak jest za trudno to są miejsca gdzie się łatwo leveluje albo lecą fajne rzeczy. Ja się wczoraj dowiedziałem, że w 1 akcie jest schowany za ścianą strongbox z flaszkami, a w drugim jest 3 rogue exili którzy dropią fajne itemy xD
Kup body armor + jeszcze item czapka/buty/rękawice z czystym armorem i będziesz miał 60-70% phys reduction, rhoa, wybuchające sea witche i koscieje w pierwszych obszarach będą cię łaskotać
Pierwsze itemy nie mają wymogów atrybutów więc nawet witch może takie założyć
https://www.youtube.com/watch?v=QaNWiuVRljc
Ale no trzeba być racerem.Jeśli chodzi o same akty to jak zrobisz je w 5h to jest bardzo dobrze. Najważniejsze to znać layouty, nie marnować czasu na zabijanie każdego napotkanego rare moba, pamietać kiedy i jakie gemy wkładać..
Kwestia doświadczenia i treningu.