Wpis z mikrobloga

Ile mniej więcej zajmuje przejście wszystkich aktów w #pathofexile? Widziałem coś o 4-5 godzinach na wszystkie 10 xD

Trenuje sobie szybkie przechodzenie aktów Chaos Witchką i myślę co tu poprawić

3 akty wczoraj robiłem 2,5 godziny, ale część z tego czasu patrzyłem w co w ogóle iść i jakie supporty do czego i chaos nie jest najlepszym sposobem chyba, żeby przebiegać przez akty bo do 12 lvl czyli Essence draina szło jak krew z nosa. Później już w miarę łatwo

Czy na start ligi lepiej robić witchkę pod coś innego i później dopiero chaos?

Robiłem na SSF, żeby było jak na start ligi. W jaki czas mierzyć, żeby było dobrze?
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Kiedys_Mialem_Fejm 6-7h jak wiesz co robić, jakich linków szukać i jakie supporty kupować, poniżej tego to robią tylko try-hardzi, 40min na akt z labami to normalne tempo
W czym lvlowac to zależy czym chcesz grać później żeby nie było dużo respecowania, jeśli spelami to ed+cont jest ok, jeśli minionami to srs+infernal legion+zombi
1 akt jest najtrudniejszy z całej kampanii, taka jest "wizja" ggg, potem jest z górki, do 6 aktu gdzie
  • Odpowiedz
@Dejwor: Właśnie dlatego trzeba robić dobrze, żeby nie trafić na ścianę. W tym cała zabawa. Tylko to jest bardziej uczenie się gry niż speedrun

Jak jest za trudno to są miejsca gdzie się łatwo leveluje albo lecą fajne rzeczy. Ja się wczoraj dowiedziałem, że w 1 akcie jest schowany za ścianą strongbox z flaszkami, a w drugim jest 3 rogue exili którzy dropią fajne itemy xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Kiedys_Mialem_Fejm pro tip
Kup body armor + jeszcze item czapka/buty/rękawice z czystym armorem i będziesz miał 60-70% phys reduction, rhoa, wybuchające sea witche i koscieje w pierwszych obszarach będą cię łaskotać
Pierwsze itemy nie mają wymogów atrybutów więc nawet witch może takie założyć
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm najszybszy build dla speedrun witch to roling magma a później armagedon brand. Część pasywek jest generyczna w spell dmg to jako tako się pokrywa. Esenc drain działa na mapkach jak jest dużo mobow i fajnie czyści chociaż później brakuje single dps, ale może jakiś buff wpadnie
  • Odpowiedz