Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +22
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
WykopX +681
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Do teraz złożyło się 38 osób z czego 22 osoby nie składały się w żadnej z poprzednich zrzutek :)
Złożyliśmy się średnio po 16,15zł i aktualnie mamy na serwer 618,96 zł!
Sloty:
32 - 20 głosów
48 - 17 głosów
64 - 1 głos (sorry @Bunkier :) )
#wykoparmy #wykopserwer
Beka z jednego głosu @Bunkier.
Fajnie, że dużo nowych osób dorzuciło coś od siebie. Na co nas stać
@flager: No mniejwięcej tak :)
@parasolki: To były cebule. Przewiduję, że z taką ilością monet będziemy spokojni na jakieś 5 miesięcy. Dostanę fakturę dopiero 16 czerwca więc nie jestem pewien ile dokładnie tam to wyniesie.
48 osób.
@moriturius: ciekawa końcówka, ktoś się chyba groszy z konta pozbywał :P
A jeśli będzie źle to po prostu slotów się dokupi i pozamiatane
@parasolki: Trochę tak a trochę zostało z poprzednich zrzutek (trochę ponad 5 zł :) )
@moriturius: Jest możliwość przestawiania serwera i zmiana ilości slotów z 48 na 32? Jeśli tak to jaki problem?
Jeśli ta druga opcja to byłoby spoko - możnaby napisać mały plugin, który w zależności od trybu gry dostosowuje ilość slotów 32/48 :)
Chociaż do końca czerwca i tak czasu na grę nie będę miał :/
Chociaż do końca czerwca i tak czasu na grę nie będę miał :/