Aktywne Wpisy

plusbear +67
ja myślałem że tu jest elita internetu a wy chorzy psychicznie jesteście
#gielda naprawdę ładujecie się w spółki Po takich wzrostach? Zero instynktu samozachowawczego¯\(ツ)/¯
źródło: 1000048343
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000048343
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Niestety, w 99% nigdy nie zrozumieją albo nie przyjmą do wiadomości.
Aby poprawić swoją jakość życia i znaleźć wewnętrzny spokój musisz się z tym pogodzić i iść dalej.
Good luck
@thorgoth: moja stara zabraniała mi wychodzić gdziekolwiek i z kimkolwiek. Nie pozwalała też zapraszać nikogo do siebie. A że niestety nie miałem buntowniczego charakteru to nie umiałem się postawić i z czasem przywykłem. Zgadnij co teraz mówi jak jej to wypominam?
Przecież ja ci nie broniłam xD Wymyślasz coś.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Wiele rodziców z pokolenia, które jeszcze pracowało w PRLu żyje do dzisiaj w zupełnie innym świecie niż ich dzieci. Mają często skrajnie różne od nich doświadczenia życiowe, przeżyli młodość w zupełnie innej rzeczywistości. Tu nie ma nic do przetłumaczenia w wielu przypadkach, starego drzewa nie przesadzisz. Trzeba się po prostu pogodzić z tym, że gównianie się wylosowało i młodsze pokolenia mają często dużo lepiej pod tym względem, bo jest łatwiej
A ja się zgadzam z tobą - wychowanie ma znaczenie. Geny oczywiście są kluczowe, ale to wychowanie oraz środowisko kształtują charakter człowieka i wpływają na to, jak te jego genetyczne predyspozycje się rozwiną.