Aktywne Wpisy

Twórca tego mema zapomniał, że w tym kraju psiarzy, Pan Marcin pójdzie siedzieć za zabicie psa mieczem xD (co pokazał przykład tego dziadka, który w obronie własnej zabił pitbulla siekierą i został aresztowany)
#heheszki #psiarze #humorobrazkowy
#heheszki #psiarze #humorobrazkowy
źródło: temp_file7524328165835118537
Pobierz
ryhu +444

Ktoś mi wytłumaczy dlaczego psy nie mogą srać do kuwety tak jak koty?
Ogromny plus brak gówna i szczyn na chodnikach ¯\(ツ)/¯
Dla psiarzy to chyba neutralne bo i tak na chacie mają tony bakterii kałowych ale oni to chyba lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)
@homofobodaktyl22cm: nie rozumiem jak dla kogoś może być rozrywką takie robienie z siebie kretyna, żeby triggerować ludzi.
Nie potrafisz być zabawny, tostować jakichś memów?
@Tymajster: Ale zadałem pytanie tylko co w tym trudnego żeby pies srał do kuwety zamiast zawłaszczać publiczną przestrzeń ¯\(ツ)/¯ a ty się odpalasz, masz psa?
Nie mam psa.
@xqwzyts: to popracuj nad nim i mu wyrobisz nawyk
@homofobodaktyl22cm: bo są głupie. Mam nadzieję, że odpowiedziałem.
Niby tak umieją je tresować, a najprostszej rzeczy dla kota nie mogą go nauczyć.
@darosoldier: a małe psy? Czemu takie ratlerki, yorki czy jamniki nie robią do kuwety?
Psy, potomkowie wilków nie zakopują swoich odchodów a wręcz celowo zostawiają je w miejscach odsłoniętych znakując w ten sposób teren.
Koty zaś będące potomkami kotów drapieżnych działają odwrotnie: zakopują swoje odchody aby ukryć swoją obecność przed innymi drapieżnikami.
@mk321: rozwiązaniem powinna być raczej kwestia wielkości kuwety, jak ktoś ma dużego psa to niech mu kupi kuwetę 2x2m ¯\(ツ)/¯
Psiarzy wszystko przerasta, najlepiej przywłaszczyć chodnik. park, piaskownicę i tam dla pimpusie zrobić kuwetę
@Semigod: Mnie nie interesują instynkty, niech psiarstwo się weźmie za tresurę ¯\(ツ)/¯
Kot z natury ukrywa odchody by maskować swoją obecność. Pies przeciwnie. To nie kwestia tresury
Typie on właśnie znaczy swój teren "rozsypując" dodatkowo swój zapach właśnie wycieraniem łap o ziemię. Nic nie próbuje zakopać.
@xqwzyts: To niech to robi w domu