Wpis z mikrobloga

@Kajtosz: @Lardor Też nie przeszedłem. Pewnie dlatego, że miała paskudny nawyk r------------a planu skoku kiedy się go edytowało. Nie ma to jak spędzić 45 minut na unikaniu kamer, żeby przy akcji się okazało, że po 5 minutach typek zablokował się na oknie. I rób to od nowa.
  • Odpowiedz
Nawet na kalkulatorze ta gra by się r-----------a na tych skokach. Niestety. Może kiedyś GOG to ogarnie i ludzie się nad tym pochylą.

@Howard_Roark: ciekawe czy można zgłaszać gdzieś u nich, że się oczekuje jakiejś gry?
  • Odpowiedz
@Szokatnica: Życzę żeby się udało i żeby naprawili błędy o których wspominali koledzy wyzej. Specjalnie dla Was ja tż kliknąłem ;)

Sam już ich wishlist nie uzywam od dawna - rozczarowałem sie ich wersją Traffic Giant. Zawiera te same błędy co oryginalne wydanie sprzed lat: gra się wiesza podczas budowy torów kolejki :/ Szkoda, bo gra to bardzo fajna "casualowa" strategia ekonomiczna.
  • Odpowiedz
rozczarowałem sie ich wersją Traffic Giant.

@chciwykrasnolud: Mam akurat na steamie. Witaj w klubie. Świetna była ta gra, przywołuje tak samo wiele wspomnień jak pizza syndicate. Co lepsze, do tej pory nie natrafiłem na taką, która by dawała tyle samo frajdy z gry. City Bus Manager nie daje ułamka tej frajdy mimo iż jest oparta o mapy satelitarne :/
  • Odpowiedz