Wpis z mikrobloga

#psiarze #psy #patologiazmiasta
A to ja dodam coś od siebie.
Pamiętam jak kilka lat temu jechaliśmy z dziewczyną na rowerach przez krakowskie błonia i nagle widzę jak z jakichś 80m zaczyna sprintem biec w naszą stronę doberman. Oczywiście pies bez smyczy i bez kagańca. Grupka właścicieli jakaś rodzinka tylko stała i wołała tego psa bezskutecznie.
Ja cały zesrany zdążyłem tylko zejść z roweru i za nim stanąć, co i tak g---o by dało, bo gdyby ten pies chciał, to rozszarpałby mnie w parę sekund. Na szczęście był młody, zaciekawiony i tylko pobiegał obok mnie chwilę, potem sprintem do dziewczyny i wrócił do właścicieli. Ale k---a te zjeby żadnego przepraszam, żadnego biegnięcia za tym psem tylko stanie i wołanie i jak wrócił to w------e, niech sobie biega dalej.
Taki jest obraz psiarzy. Czysty egoizm, brak myślenia i wyciągania konsekwencji.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michal17: Tak ale według kilku psiarzy którzy od rana do wieczora siedzą na tagu jak masz coś do psów to jesteś przegrywem. Ale to ludzie którzy od paru dni śmieją się z zagryzionego człowieka więc nie przejmuj się ich zdaniem.
  • Odpowiedz
@michal17: i tak po prostu jest, a brak skruchy tych patusow to wisienka na torcie.
Do tego ty piszesz o realnych problemach a psiarze-wykopki jedyne co mają do napisania to podintelektualny spam. Jeszcze cisną ten spam cały dzień XD.

#psiarze
  • Odpowiedz
@EditorTM: Mordo, ale my tu wyśmiewamy ciebie, a nie zagryzionego człowieka XD
Może coś źle zrozumiałeś przez ograniczoną znajomość polskiego, prorosyjski szczekaczu xD
  • Odpowiedz
No zupełnie nic xD typ próbuje monetyzowac inby na wykopie xD Niby nienachalnie ale zawsze. Jakby poddaje to pod wątpliwość twoje intencje. W anglosferze zwyklo się takich nazywać "grifters". Sprawdź sobie co to znaczy ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz