Aktywne Wpisy

Krupier +228
W Szczecinie zamontowano na drodze rowerowej coś w rodzaju progów zwalniających. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że zamontowano je w miejscu, w którym rowerzyści mają pierwszeństwo. XD
https://radioszczecin.pl/1,496971,bezpieczniej-na-sciezce-rowerowej-wzdluz-ul-wszy
Czaicie to? Kierujący samochodem wyjeżdżają z drogi wewnętrznej więc włączają się do ruchu czyli muszą ustąpić wszystkim, ale to nie im zamontowano próg zwalniający, a kierującym jadącym po drodze z pierwszeństwem. XD
Przecież
https://radioszczecin.pl/1,496971,bezpieczniej-na-sciezce-rowerowej-wzdluz-ul-wszy
Czaicie to? Kierujący samochodem wyjeżdżają z drogi wewnętrznej więc włączają się do ruchu czyli muszą ustąpić wszystkim, ale to nie im zamontowano próg zwalniający, a kierującym jadącym po drodze z pierwszeństwem. XD
Przecież
źródło: 2025-11-15_176323686310
Pobierz
Kiedyś było tyle dobrych cziperków
Teraz są w sklepach głównie laysy o smaku tektury 10 zł za trzy garści i resztę powietrza
#chipsy #takaprawda
Teraz są w sklepach głównie laysy o smaku tektury 10 zł za trzy garści i resztę powietrza
#chipsy #takaprawda
źródło: temp_file2880674162375584273
Pobierz

A to ja dodam coś od siebie.
Pamiętam jak kilka lat temu jechaliśmy z dziewczyną na rowerach przez krakowskie błonia i nagle widzę jak z jakichś 80m zaczyna sprintem biec w naszą stronę doberman. Oczywiście pies bez smyczy i bez kagańca. Grupka właścicieli jakaś rodzinka tylko stała i wołała tego psa bezskutecznie.
Ja cały zesrany zdążyłem tylko zejść z roweru i za nim stanąć, co i tak g---o by dało, bo gdyby ten pies chciał, to rozszarpałby mnie w parę sekund. Na szczęście był młody, zaciekawiony i tylko pobiegał obok mnie chwilę, potem sprintem do dziewczyny i wrócił do właścicieli. Ale k---a te zjeby żadnego przepraszam, żadnego biegnięcia za tym psem tylko stanie i wołanie i jak wrócił to w------e, niech sobie biega dalej.
Taki jest obraz psiarzy. Czysty egoizm, brak myślenia i wyciągania konsekwencji.
Do tego ty piszesz o realnych problemach a psiarze-wykopki jedyne co mają do napisania to podintelektualny spam. Jeszcze cisną ten spam cały dzień XD.
#psiarze
Może coś źle zrozumiałeś przez ograniczoną znajomość polskiego, prorosyjski szczekaczu xD
źródło: Screenshot_2025-10-19-18-19-41-25_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817
Pobierz"On sie chcial przywitac" tylko jak ci jeden z drugim powie. Ale co jesli ja nie mam ochoty widac sie z brudnym psem i zeby w ogole do mnie podchodzil?