Wpis z mikrobloga

Kupiłem smartwatcha w mediaexpert stacjonarnie, dzisiaj otwieram pudełko a tam... Pusto :| jak pójdę do sklepu to mi dadzą właściwy towar czy już po ptakach?
#mediaexpert
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 23
@Anhed Weź wołaj xD. Pewnie popatrzą się na Ciebie jak na debila i popukają się w czoło, ale jestem mega ciekawy co powiedzą.
  • Odpowiedz
@Anhed: miałem identyczną sytuację z Xiaomi mi bandem i też w media expert xD po kilku dniach otwieram pudełko a tam pusto xD Bez większych nadziei poszedłem to zgłosić i wymienili mi pudełko na takie z opaską w środku, ale nie wiem na ile to był gest ich dobrej woli, bo faktycznie sytuacja nie do udowodnienia i jakby mi kazali s--------ć to nawet nie miałbym pretensji- należy otwierać odrazu przy
  • Odpowiedz
@Plp_ Pudełko z szafki pod wystawą piszesz. Miałem kiedyś nieprzyjemność pracować w tym kołchozie. W szafce pod wystawą przechowywane są jedynie puste pudełka do egzemplarzy wystawowych. Oryginalnie spakowane pudełka z zegarkami w środku są przechowywane na magazynie w szafie pancernej.
  • Odpowiedz
Oryginalnie spakowane pudełka z zegarkami w środku są przechowywane na magazynie w szafie pancernej.

@CJzSanAndreas: to może mówisz o jakichś drogich zegarkach, mój miband był żywcem wyjęty z szafy (z przeźroczystymi drzwiczkami) spod wystawy gdzie stało może ze 100 sztuk ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
2/10 bo odpisuję, kupuję całą elektronikę stacjonarnie bo mi tak wygodniej i nigdy nie miałem sytuacji żeby minimum 2x ktoś nie otworzył pudełka i nie sprawdził zawartości. dodatkowo nikt ci tego nie da do ręki póki nie zapłacisz, bo sprzedawca zanosi pudełko do kasy, gdzie zawsze ktoś weryfikuje zawartość dodatkowo
  • Odpowiedz
  • 0
@Plp_: akurat to nie był towar z półki tylko sprzedawca z działu z zegarkami zadzwonił do gościa na magazyn i ten koleś przyniósł pudełko, a następnie wydrukował papier z którym dopiero poszedłem do kasy. Nikt przy mnie nie otwierał tego pudełka, sam też o tym nie pomyślałem.
@ilmash nikt ze sprzedawców nie otworzył przy mnie tego pudełka. Mam nauczkę na przyszłość ale jeszcze podejdę jutro zapytać, a nóż mi
  • Odpowiedz
@Anhed: żeby pisać takie bajki i pierdy to trzeba faktycznie kiedyś coś kupić. czego nie rozumiesz w fakcie, że nie dostaniesz pudełka i dokumentu sprzedaży do ręki tylko zostaje to zaniesione do pracownika na kasę? dobra, eot, dwa razy odpisać na baita to dość
  • Odpowiedz
  • 0
@ilmash: a ten fakt jest zapisany w regulaminie? bo jeżeli jest i wszyscy pracownicy muszą sprawdzić pudełko to na monitoringu to wyjdzie i wtedy będę walczył o towar.
  • Odpowiedz