Wpis z mikrobloga

@wshk: może mówić że to brednie, ale nikt nie zna odpowiedzi kacapii na dostarczenie teoretyczne tomahowkow. Rusek ma zasoby i cierpliwość, zobacz komu na czym zależy, kacap siedzi cicho i robi swoje i czeka oczywiście na swoje czyli część ukrainy i hoooj wie co jeszcze pod stołem, UE - jest bo jest, na powierzchni utrzymują ukraine, a USA, patrzy z za oceanu "co tu zrobić że trochę nakręcić ten konflikt
  • Odpowiedz
@wshk: Problem Ukraińców może polegać na tym, że oni nie wiedzą. Z racji na silne wsparcie dymitriady przez kozaków oraz bardzo istotny wkład armii kozackiej pod dowództwem Konaszewicza-Sahajdacznego w powodzenie wyprawy księcia Władysława, u nich w historii popularnej nie ma mitu niezdobytej Moskwy.
  • Odpowiedz
@p00tinMalpaRU: @vVXVv @nickjaknick a kiedy ruskich ludzie interesowali? liczy się tylko interes cara i oligarchów i tyle całego tematu, po drugie ja jestem za TOMAHOWKAMI dla ukrainy. Tylko realnie trzeba patrzeć kto bardziej dostaje w doopę, bo jak widzicie to ani UE nie dąży do deeskalacji konfliktu, a na pewno nie USA, to tylko marginalna pomoc, tak żeby ukraina sie topiła, ale nie utopiła. Trump i cała ta
  • Odpowiedz
@wshk: no jak zwykle ten ruski mit niezdobytej Moskwy, powinien jeszcze wspomnieć o wielkej smucie. Tyle, że nikt nie chce Rosji podbijać, ma się po prostu odczepić od krajów, które chcą się rozwijać i im nie zagrażać ani ich nie atakować.
  • Odpowiedz
@wshk: teraz pytanie czy to bot czy jednak żywy człek, jeśli to drugie no to faktycznie zachód zginie mają takie zgnilki w środku ()
  • Odpowiedz
@wshk Rusofobia od lat dziewięćdziesiątych? Proszę nam nie umniejszać, przecież dopiero co w Moskwie postawili wystawę o dziesięciu wiekach naszej rusofobii ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
może mówić że to brednie, ale nikt nie zna odpowiedzi kacapii

@OscarGoldman: zesranie się miedwiedewa na twitterze, to jest odpowiedź kacapii.

Gdy cofasz się o krok przed nimi to wtedy atakują. Gdy ty robisz krok do przodu to uciekają z podkulonym ogonem.
  • Odpowiedz