Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +255
PijeWodePoPierogach +172
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

źródło: temp_file8652438912720518476
Pobierzźródło: temp_file5580464383241591673
PobierzŚrodowiska które nie tak dawno temu krzyczały o polexicie, że nie chcemy tutaj UE, Polaków którzy nie są hetero, i tak dalej i tak dalej.
Oni pójdą na wybory.
źródło: temp_file7547227172078007182
PobierzAle skończą sie ruskowi chłopy w wieku produkcyjnym i rafinerie. Tak ze będą po wojnie błagać Pakistańczyków żeby przyjechali im podbudować demografie
@OscarGoldman: zesranie się miedwiedewa na twitterze, to jest odpowiedź kacapii.
Gdy cofasz się o krok przed nimi to wtedy atakują. Gdy ty robisz krok do przodu to uciekają z podkulonym ogonem.