Aktywne Wpisy

uncle_freddie +397
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

jednorazowka +231
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Pytanie do pisarzy, którzy trzymają sierściucha w mieszkaniu - czy macie świadomość, że w waszej chacie j---e tak że odpycha każdego gościa? Wy tego nie czujecie, bo jesteście już z tym zapachem zaadaptowani. Ale najgorsi to są chyba kociarze - kot sra i szcza w mieszkaniu do kuwety a później taki obsrany i oszczany łazi po chałupie, po łóżku, kanapie. Obrzydliwu smród, ktorego nie czują wlasciciele. Nie mogę tego pojąć jak można się na to decydować.
Kilkukrotnie pytałem znajomych, czy czują jakiś zapach psa w moim mieszkaniu. Mówili, że nie, i że pies był wyczuwalny jedynie na początku, w okresie szczenięcym, gdy faktycznie pies nie był jeszcze nauczony załatwiania się na spacerach, a zapach w domu był z tego powodu intensywniejszy.
J---e w chacie tymi zwierzętami od samego wejścia. Masakra w takim domu mieszkać.
@Apiro: Nie każdego, sama psa nie mam, byłam w mieszkaniach i domach psiarzy i nic nie śmierdziało.
Komentarz usunięty przez moderatora