Wpis z mikrobloga

Xd nowe passaty w tych paskudnych wielkich tabletach wyświetlają reklamy. Zapłać kupę kasy by jeszcze w tablecie reklam słuchać, już od dawna wiedziałem, że to kwestia czasu. Ja tam wolę mieć kontrolę nad brakiem reklam w swoim aucie, wkładam kasetę i jadę ( ͡ ͜ʖ ͡) #motoryzacja #samochody
Lardor - Xd nowe passaty w tych paskudnych wielkich tabletach wyświetlają reklamy. Za...

źródło: temp_file1883998395383968524

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@CREATE_USER każde z tych guzików jak mam widzę mogę sobie sam naprawić a jak mi się zesra tablet to bez serwisu g---o zrobię. Jak mi się guzik z----e to kwestia jakiejś blaszki albo regulacji albo kabelka bezpiecznika sprawdzam wymieniam i działa nie raz naprawa takiej usterki mnie kosztuje mniej niż 10 zł
  • Odpowiedz
@Lardor: ja rozumiem, że można czegoś nie lubić, ale w tak zaawansowanych systemach jak teraz są w autach, to jest k---a tańsze i pewniejsze rozwiązanie niż przyciski. Możesz pisać, że po staremu było wygodniej i to raczej jest prawdą, ale nie sugeruj, że to jest gorsze rozwiązanie jeśli chodzi o usterki, bo nie jest.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@CREATE_USER i co z tego że odwraca uwagę kierowcy dla mnie zabawa tymi ekranami powinna być tak samo karana jak za zabawę telefonem w trakcie jazdy. Tablety powinny być max dla pasażerów a nie paskudny ekran wielki jak stodoła na całe auto. Najbardziej lubię auta z minimalizmem. Mniej oczojebnych świecących kwadratów, max pokrętła pod ręką które sobie mogę wyczuć i z luksusów to radio nic więcej dla kierowcy nie potrzeba. A
  • Odpowiedz
@Lardor: I jak to ma się do możliwych awarii o których pisałeś? Gdzieś ci zarzuciłem, że tablety są lepsze pod kątem używania? Żeś się rozpisał nie na temat c--j wie po co.
  • Odpowiedz