Wpis z mikrobloga

Xd nowe passaty w tych paskudnych wielkich tabletach wyświetlają reklamy. Zapłać kupę kasy by jeszcze w tablecie reklam słuchać, już od dawna wiedziałem, że to kwestia czasu. Ja tam wolę mieć kontrolę nad brakiem reklam w swoim aucie, wkładam kasetę i jadę ( ͡ ͜ʖ ͡) #motoryzacja #samochody
Lardor - Xd nowe passaty w tych paskudnych wielkich tabletach wyświetlają reklamy. Za...

źródło: temp_file1883998395383968524

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lardor: no ale, żeby mieć takie powiadomienia na telefonie to musisz wyrazic zgodę. Jak ich nie chcesz to zgode cofasz. Soft w samochodzie pewnie nie wie czy to coś dla ciebie ważnego czy nie i wyświetla tak samo jak na telefonie xd
  • Odpowiedz
  • 15
@Lardor: widać u góry ikonkę że jest podpięte android-auto czy tam inny Apple Play. U nas podobne reklamy wyświetla np. Janosik więc na 90% to jakaś ichniejsza nawigacjowa g---o-apka z telefonu wyświetla takie smrody.
  • Odpowiedz
patologia, jedyne wyjście to być eko i kupować używany sprzęt i naprawiać

@Lardor: Wyjściem jest nacisk na rząd aby takie praktyki były zakazane prawnie.

No ale nasze państwo nie radzi sobie z cenówkami które oszukują ludzi podając największą czcionką cenę za X sztuk więc gdzie tutaj iść w takie skomplikowane tematy...
  • Odpowiedz
@PiotrFr za późno, lemingi widzą już plusy i będzie ich tylko przybywać w myśl wypokowej zasady "Mame, a po co czytać..."

Dziś też starałem się naprostować tendencyjny wpis, niestety złapał już na tyle plusów, żeby był widoczny na górze listy i dalej już poleciało.
Szkoda strzelić ryja... większość tutaj, to stado baranów.
  • Odpowiedz
za późno, lemingi widzą już plusy i będzie ich tylko przybywać w myśl wypokowej zasady "Mame, a po co czytać..."

@yaszczur: Lemingi + jeszcze jacyś Janusze i inne propagandy. Którzy będą sobie robić dobrze do tego, że oni to mają chińczyka albo 15 letnie auto i u nich to nic nie ma.
  • Odpowiedz
@Lardor: Jeżdżę nowym Paskiem i żadne reklamy się nie wyświetlają. Taką opcje trzeba chyba specjalnie włączyć. I jeszcze słowo o tym diabelskim tablecie, też się tego bałem ale po 2 dniach ogarniasz bez problemu. Główne funkcje jak klima czy głośność są wyciągnięte poza główny panel. Serio, nie ma co narzekać, chyba że dla kogoś szczytem ergonomi to n-------e fizycznych przycisków i pokręteł do każdej możliwej funkcji auta.
  • Odpowiedz
jeszcze gorzej jak za sterowanie praktycznie wszystkie takiego odpowiada taki tablet aż strach pomyśleć jak się zepsuje

@Lardor: a bo jak masz fizyczne przyciski, pokrętła i osobne panele do wszystkiego, to tam nie ma modułów sterujących, które mogą się zepsuć? Jezu, jaki ten wykop jest odklejony. 60 plusów...
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@CREATE_USER nie mówię że nie ma ale psuję ci się jedno a jak ci tablet walnie to jesteś w dupie. Mi się w aucie od strony kierowcy zwiesza sterowanie klima a grzaniem kwestia głupiej sprężynki a nie tabletu razie w. Jezu jaki obrońca tabletów odkejony na szczęście 0 plusów https://www.reddit.com/r/teslamotors/comments/ktf83q/tesla_model_y_black_screenrebooting_multiple/?tl=pl szczególnie że w tesli ten ekran odpowiada za ponad połowę funkcji
  • Odpowiedz
@Lardor: czyli wolisz mieć setki przycisków i pokręteł, które mogą się psuć każde z osobna? Zamiast ekranu, który się zepsuje tylko jak w niego czymś mocno p----------z? Ewentualnie jak padnie komputer, ale to samo może się zdarzyć w aucie z przyciskami. Piękna sprawa po 10-20 latach szukać tego j------o panelu, żeby był dokładnie od wersji wyposażenia którą mamy i się zastanawiać ile tym razem pociągnie, zamiast po prostu wymienić ekran,
  • Odpowiedz