Aktywne Wpisy
managerstrategii +380
Mirki, zacząłem pracę jako technik instalacji turbin wiatrowych chwilę temu. Rzucili od razu na głęboką wodę, największe turbiny w eurokołchozie - EP 160
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
źródło: IMG_6759
Pobierz
banzi +52

źródło: temp_file1883998395383968524
PobierzJedyny sposób żeby sprostać wymaganiom akcjonariuszy i mieć wzrost po 40% rok w rok, po prostu upchniesz więcej reklam na produktach które już sprzedałeś. Witamy w kapitalizmie 2025+
@Lardor: Wyjściem jest nacisk na rząd aby takie praktyki były zakazane prawnie.
No ale nasze państwo nie radzi sobie z cenówkami które oszukują ludzi podając największą czcionką cenę za X sztuk więc gdzie tutaj iść w takie skomplikowane tematy...
https://www-volkswagen-de.translate.goog/de/konnektivitaet-und-mobilitaetsdienste/konnektivitaet/vw-connect.html/__layer/layers/vx/vw_connect/live-recommendations/master.layer?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR45ftf1oXSYukc2mht-cT8o4KZ_Gn2mffT8Qz-ukGlXAGWlnN_4Vsu7zqTClQ_aem_sMXnYUXySpjxvL1cXDO5lg&_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=pl&_x_tr_pto=wapp
Dziś też starałem się naprostować tendencyjny wpis, niestety złapał już na tyle plusów, żeby był widoczny na górze listy i dalej już poleciało.
Szkoda strzelić ryja... większość tutaj, to stado baranów.
@yaszczur: Lemingi + jeszcze jacyś Janusze i inne propagandy. Którzy będą sobie robić dobrze do tego, że oni to mają chińczyka albo 15 letnie auto i u nich to nic nie ma.
@Lardor: a bo jak masz fizyczne przyciski, pokrętła i osobne panele do wszystkiego, to tam nie ma modułów sterujących, które mogą się zepsuć? Jezu, jaki ten wykop jest odklejony. 60 plusów...