Wpis z mikrobloga

@KocieUszko: u mnie lało całą noc i leje nadal.

Ale mam piękne zdjęcia i nagrania z psem na 10km spacerze podczas deszczu.

Część jak idzie "za karę" część jak radośnie biegnie - całość z daleka od cywilizacji (70km od miasta)
  • Odpowiedz
@KocieUszko: I właśnie dlatego większość psiaków domowych ma przesrane. Ogród dla psa to nadal część domu(toaleta). Pies potrzebuje różnych spacerów każdego dnia. Ludzie na wsi często wypominają duże psy w mieszkaniach. Mam dużego psa, ma 3-4 porządne spacery dziennie i w mieszkaniu jedynie odsypia.
  • Odpowiedz
@Mjut93: Nie no co ty, twój pies się na pewno męczy. Mój owczarek niemiecki ma swój OGRÓD słyszysz psiarzu OGRÓD. 200 metrów kwadratowych płaskiego trawnika!!!!
  • Odpowiedz
  • 0
@uytx: @Mjut93 @MechanicznaPitaja czy psiarze imbecyle potrafią ogarnąć, że duży ogród nie jest przeszkodą w spacerach, a jedynie może pomóc w takich porankach jak dzisiaj, gdzie p----i i pada?

wy to k---a pewnie codziennie z psieckiem robicie po 100km w deszczu, bo tylko wtedy jest szczesliwy.
  • Odpowiedz
@KocieUszko ale cie dupsko upiekło bo się od razu gorączkujesz. A wnoszę na podstawie twojego pierwszego komentarza, uwaga cytuje: "Pies w domu ma spory ogródek po którym może się wybiegać", że nie masz pojęcia bo pies po ogródku się nie "wybieguje"
  • Odpowiedz
@KocieUszko debilu xD to że masz super wielki ogród w domu nic nie zmienia bo pies zna ten ogród na pamięć po trzech dniach. Pies potrzebuje spacerów i nowych bodźców. Jak ktoś mieszka w bloku i z psem wychodzi codziennie na spacery na różne ścieżki, to taki pies jest szczęśliwszy niż ten co codziennie siedzi w ogrodzie, a właściciel ma wy ebane.
  • Odpowiedz