Aktywne Wpisy

etherway +156
Mireczki pijcie ze mno kompot, przeskoczyłem dziś o 2,5 generacji (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #ford #focus #pokazauto #carboners
#motoryzacja #ford #focus #pokazauto #carboners
źródło: 7c1587927eb7eafbffe0fff67ef6901e5f724910b45fdbbf908973b4bc147b93
Pobierz
ursusowy 0
#famemmarestream
Dajcie jakiegoś linka do restream
Dajcie jakiegoś linka do restream

Moim osobistym top jest gość co stwierdził, że będzie celowo doszczętnie niszczył sprawne lub lekko uszkodzone rzeczy, które wyrzuca na śmietnik jak np. elektronika, żeby ktoś tego przypadkiem nie wziął, naprawił i sprzedał. To chyba było na fali wątku oddawania rzeczy za darmo na OLX.
Polecam kolejne tematy pod rozwagę:
-Eksterminacja ludzi pijących a-----l poza domem ze względu na osiedlowe 'ekipy' na ławeczkach.
-Umieszczanie w więzieniach ludzi mieszkających w blokach i chodzących bez kapci.
-Konfiskaty samochodów za złe/nielegalne parkowanie.
-Odholowywanie pojazdów, które nie stanęły idealnie w parkingowych liniach.
-Napady na ludzi nie używających foliowych rękawiczek w dyskontach.
-Ataki na rodziny z dziećmi idące wolno całą szerokością chodnika.
Liczę na Was, kolejne akcje, i Wasze komentarze, które są moim guilty pleasure. Fascynuje mnie ten mechanizm, obserwowany w takich przypadkach i zupełnie nie dziwię się jak akwarelista dał radę zmienić pragmatyczny i kulturalny naród w ludzi obsługujących machinę śmierci bez mrugnięcia brewką i wyrzutów sumienia.
#przemyslenia
PS Jak traficie na jakiś nick, który wypisuje na mirko cuda na kiju jak ten od achtungów czy elektroniki, to nie czarnolistujcie go. Zapiszcie go sobie w pliku o_ja_pier_co_za_leb.txt i co jakiś czas wracajcie do swoich ulubieńców, bo często mają ciekawe przemyślenia na inne tematy lub co ciekawsze przechodzą swoje osobiste katharsis jak typ walczący z kobietami w suvach pochwalił się po kilku latach, że kupił żonie suva (ale to byl jeszcze 'stary' wykop).
@rvnow: A to jak odbierałeś szczeniaka, to nie tłumaczyli ci, że pies musi biegać bez smyczy po placach zabaw i jak nie osika barierek to mogą ci go odebrać? xD
Sorry Miras, masz psa, zostałeś wrzucony do jednego wora z 1% patoli i jesteś odpowiedzialny za wszystkie obsikane barierki. Pociąg jedzie, nie zadawaj pytań, po prostu patrz i się
Ile? Gdzie?
@baczek123456: Degeneraci - do obozów edukacyjnych z nimi!
https://bialystok.tvp.pl/43259020/rok-i-4-miesiace-wiezienia-za-smiertelne-potracenie-przy-cofaniu-na-chodniku
Oby Ciebie jebnał, dostawczak na chodniku przegrywie XD
W Polsce kilkanaście osób ginie na torach każdego roku - jestem za kategorycznym zakazem wchodzenia na tory pod kara 25 lat więzienia albo grzywny 500 zł XD
Poza tym - jak można porównać cepów co włażą pod tory na własne ryzyko mimo zakazu i są jebnięci przez pociąg, do tego że ktoś idzie sobie po chodniku, starszy, dziecko
Nikt
źródło: temp_file240646810659202034
Pobierz@shitman6: temat istnieje od wielu lat i jest coraz bardziej grzany, bo psiarze są coraz bardziej popieprzeni. I temat nie istnieje tylko na wykopie, nawet po ostatnim pogryzieniu było wiele wpisów dziennikarzy i polityków o tej psychozie psiarskiej. Także temat nie zniknie, dopóki politycy nie wezmą się za ograniczenie populacji psów w Polsce, oraz egzekwowanie prawa od syfiarzy
- 100%
@rvnow: a niby dlaczego? Przecież tak kochacie psy, to gdy będzie ich więcej wokół was, to będziecie szczęśliwi. Proste rozwiązanie. A prawda jest taka, że będziecie protestować, bo żaden z was nie chciałby mieszkać w takim miejscu, a przez syf, hałas i smród takie mieszkania straciłyby na wartości. Ale to też ograniczyło by populację psów, bo psiarze staliby się
@nowszyja: nie, wręcz przeciwnie xD, poza tym skala zaniedbań psów jest tak ogromna że idealnie byłoby gdyby psy można było posiadać tylko na licencje po ukonczeniu akredytowanego kursy/szkolenia. Luźno na oko to tak z 90-95% ludzi których widze, nie rozumie czym jest pies, dlaczego sie zachowuje w dany sposób i często przez to psy sie męczą. Np.
@rvnow: a co populacja ludzka ma do tego rozwiązania? To tak jakby powiedzieć, że Polska nie może kopiować rozwiązań od USA, bo tam populacja jest większa 8x. Co mi da licencja na smród twojego kundla? Jak niby licencja powstrzyma psiarzy przed obszczywaniem wszystkiego? Ja chcę mieć
@nowszyja: Kup wszystkie mieszkania w bloku i sprzedawaj ludziom co się zobowiążą, że nie będą mieć psa. Tak w ogóle, to jak nie w twoim bloku, to w bloku obok będą psy. To co proponujesz z uporem maniaka totalnie nie rozwiązuje twoich problemów, ale pociąg już jedzie i peron
@nowszyja: to że niektóre rozwiązania ciężko zeskalować do możliwości 40 milionowego kraju. Jak to widzisz w niektórych blokach gdzie masz po 90 mieszkań xD
źródło: 1000013416
Pobierz@rvnow: tak, bo na Islandii nie ma bloków na 90 mieszkań. Wystarczy na początku dać taką możliwość w przypadku nowych bloków. Deweloperzy sprzedawaliby mieszkania z zakazem psów dla normalnych ludzi, ale też mieliby bloki dla psiarzy. Proste rozwiązanie.
@rvnow: pisałem, wy tego nie czujecie, bo tym smrodem przesiąkacie.