Wpis z mikrobloga

K---a jak ja już tego nie wytrzymuję, dlaczego zawsze kiedy chcę wejść w jakąkolwiek relację międzyludzką, a tym bardziej w związek, zawsze kończy się totalną porażką chociaż staram się jak tylko mogę? Mam już tego dość.

#przegryw #blackpill #pomocy #depresja
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

K---a jak ja już tego nie wytrzymuję, dlaczego zawsze kiedy chcę wejść w jakąkolwiek relację międzyludzką, a tym bardziej w związek, zawsze kończy się totalną porażką chociaż staram się jak tylko mogę? Mam już tego dość.

@SalvadorDali73: dopóki nie będziesz szczęśliwy sam ze sobą, to nie zadziała. Sprawdzone wielorktonie. Mówię to jako ktoś, kto >25 lat swojego życia był (i jest, ale zaburzeń nie wycofam) nieszczęśliwy. No i pogódź się
  • Odpowiedz
Ty wiesz ile ja pracuję?

@SalvadorDali73: Od kilku lat pracuję w weekendy, by nauczyć się nowego zawodu i nie musieć pracować w niezłym kołchozie, do którego codziennie wstaję 5:30 (pon-piątek), 6 razy w tygodniu siłownia i mam parę innych obowiązków, z których nie mogę się wykolegować (nie zajmują dużo czasu w skali rocznej, ale muszę je uwzględniać we wszystkich swoich życiowych rachunkach).

Ja cały czas ostatnimi latami robiłem wszystko by
  • Odpowiedz