Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 200
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ludzie, których posty czytasz to już weterani i pewnie większość z nich już próbowała mnóstwa rzeczy zanim psycha im pękła.

@Pomarancza_2310: Wielu nie doszło do tego poziomu o którym mówisz, bo by im korba w głowie siadła. Większość spróbowała parę razy i położyła uszy po sobie.

@Yenn_z-Wyspy7Slonc taką, że ta toksyczność nie jest wyłącznie domena mężczyzn i wy same, również takimi insynuacjami nakręcacie. Niespecjalnie różnicie się od toksyków-blackpilli, jedynie
  • Odpowiedz
@FikuMiku6: ogólnie prawda trochę jest po środku.
Wychowywanie się w patologii wpływa negatywnie na późniejsze dorosłe życie. Również prawdą jest to, że gro kobiet patrzy na wygląd wzrost etc. (A już w szczególności na tinderze).

Przegryw nigdy nie będzie miał życia jak chad - ruchając codziennie inne 10/10 laski.

Ale mimo wszystko jak najbardziej mają szansę na normalne życie
  • Odpowiedz
  • 16
@FikuMiku6 Typowy przykład jak normiki gaslightują, że to wszystko nasza wina i naszych wyborów. Przecież urodzenie I genetyka nie mają znaczenia. Nie słuchajcie takich osób chłopy. To tylko sposób plucia na nas i podwyższenia swojego who
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny

Gdyby nie czytanie tych idiotyzmów to pewnie dużo z chłopaków na tagu by wydawało na drinki dla obcych lasek albo próbowało podrywać całkowite odpady znaczy samotne matki z otyłością. Jeśli nie ma się szans na wygraną w czymś czasem lepiej odpuścić i skupić się na czymś gdzie mamy szanse.

Z tego wpisu wynika, że sam jesteś ciężkim toksyczycznym odpadem i szukasz sobie podobnych, na szczęście natura to wyłapała nie rozmnażysz
  • Odpowiedz
@FikuMiku6: Zachodnia cywilizacja dała wam władzę i moc samostanowienia więc postanowiłyście tempić gorszych of siebie mam nadzieję że wahadło histori odbije a wasze przyszłe pokolenia będą pamiętały te czasy i mówiły - mea culpa moja babcia to był szon.

I ten cytat że "walka o samego siebie" nie robisz nikomu przysługi dając takie rady, tylko w swoim mniemaniu usprawiedliwiasz swoje wadliwe wybory.
  • Odpowiedz
@FikuMiku6: Pisałem podobnie o tym ciągłym płaczu i wzajemnym dołowaniem się to mnie wyśmiano. A wystarczy zacząć żyć, a nie tylko siedzieć na portalach randkowych, albo jęczeć tutaj. Ci co mają odwagę znajdą drugą połowę.
  • Odpowiedz
@FikuMiku6: Mimo, że dałem Ci plusa nie zgadzam się z Tobą w pełni. Dla wielu ludzi przegryw był niezależny od nich. Niektórzy mieli takiego pecha życiowego, że robiąc wszystko dobrze, nie popełniając żadnego wielkiego błędu i tak skończyli samotnie.

Co jednak nie zmienia faktu, że tag przegryw jest na wskroś antykobiecy, gdzie cała masa jego uczestników nie potrzeba kobiet nawet jak drugiego człowieka.
  • Odpowiedz