@WiecznySingielprzed30: mizogin w ataku. Nienawiść to zła emocja, po co ci to? Tym bardziej nienawiść do grupy pod nazwą - kobiety jest zła, śmieszna i bezcelowa. To samo bym powiedziała gdyby dotyczyło jakiejkolwiek innej grupy ¯\(ツ)/¯ nienawiść jest toksyczna
Ludzie, których posty czytasz to już weterani i pewnie większość z nich już próbowała mnóstwa rzeczy zanim psycha im pękła.
@Pomarancza_2310: Wielu nie doszło do tego poziomu o którym mówisz, bo by im korba w głowie siadła. Większość spróbowała parę razy i położyła uszy po sobie.
@Yenn_z-Wyspy7Slonc taką, że ta toksyczność nie jest wyłącznie domena mężczyzn i wy same, również takimi insynuacjami nakręcacie. Niespecjalnie różnicie się od toksyków-blackpilli, jedynie
@FikuMiku6: ogólnie prawda trochę jest po środku. Wychowywanie się w patologii wpływa negatywnie na późniejsze dorosłe życie. Również prawdą jest to, że gro kobiet patrzy na wygląd wzrost etc. (A już w szczególności na tinderze).
Przegryw nigdy nie będzie miał życia jak chad - ruchając codziennie inne 10/10 laski.
Ale mimo wszystko jak najbardziej mają szansę na normalne życie
@FikuMiku6 Typowy przykład jak normiki gaslightują, że to wszystko nasza wina i naszych wyborów. Przecież urodzenie I genetyka nie mają znaczenia. Nie słuchajcie takich osób chłopy. To tylko sposób plucia na nas i podwyższenia swojego who
Gdyby nie czytanie tych idiotyzmów to pewnie dużo z chłopaków na tagu by wydawało na drinki dla obcych lasek albo próbowało podrywać całkowite odpady znaczy samotne matki z otyłością. Jeśli nie ma się szans na wygraną w czymś czasem lepiej odpuścić i skupić się na czymś gdzie mamy szanse.
Z tego wpisu wynika, że sam jesteś ciężkim toksyczycznym odpadem i szukasz sobie podobnych, na szczęście natura to wyłapała nie rozmnażysz
@Kroledyp: Jestem toksyczny bo nie chce się wiązać z kobietami które podejmują złe wybory co do swoich partnerów i nie dbają o zdrowie? Co w tym toksycznego? Rozmnożyć mi się uda bez problemu.
@FikuMiku6: Zachodnia cywilizacja dała wam władzę i moc samostanowienia więc postanowiłyście tempić gorszych of siebie mam nadzieję że wahadło histori odbije a wasze przyszłe pokolenia będą pamiętały te czasy i mówiły - mea culpa moja babcia to był szon.
I ten cytat że "walka o samego siebie" nie robisz nikomu przysługi dając takie rady, tylko w swoim mniemaniu usprawiedliwiasz swoje wadliwe wybory.
@FikuMiku6: Pisałem podobnie o tym ciągłym płaczu i wzajemnym dołowaniem się to mnie wyśmiano. A wystarczy zacząć żyć, a nie tylko siedzieć na portalach randkowych, albo jęczeć tutaj. Ci co mają odwagę znajdą drugą połowę.
@FikuMiku6: Mimo, że dałem Ci plusa nie zgadzam się z Tobą w pełni. Dla wielu ludzi przegryw był niezależny od nich. Niektórzy mieli takiego pecha życiowego, że robiąc wszystko dobrze, nie popełniając żadnego wielkiego błędu i tak skończyli samotnie.
Co jednak nie zmienia faktu, że tag przegryw jest na wskroś antykobiecy, gdzie cała masa jego uczestników nie potrzeba kobiet nawet jak drugiego człowieka.
@Pomarancza_2310: Wielu nie doszło do tego poziomu o którym mówisz, bo by im korba w głowie siadła. Większość spróbowała parę razy i położyła uszy po sobie.
@Yenn_z-Wyspy7Slonc taką, że ta toksyczność nie jest wyłącznie domena mężczyzn i wy same, również takimi insynuacjami nakręcacie. Niespecjalnie różnicie się od toksyków-blackpilli, jedynie
Mocne słowa jak na kogoś, kto spędza czas na politycznych tagach (na portalu dla spierdoxów).
Wychowywanie się w patologii wpływa negatywnie na późniejsze dorosłe życie. Również prawdą jest to, że gro kobiet patrzy na wygląd wzrost etc. (A już w szczególności na tinderze).
Przegryw nigdy nie będzie miał życia jak chad - ruchając codziennie inne 10/10 laski.
Ale mimo wszystko jak najbardziej mają szansę na normalne życie
@FikuMiku6: XD
źródło: 7nsgds
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Z tego wpisu wynika, że sam jesteś ciężkim toksyczycznym odpadem i szukasz sobie podobnych, na szczęście natura to wyłapała nie rozmnażysz
źródło: Screenshot_33
PobierzI ten cytat że "walka o samego siebie" nie robisz nikomu przysługi dając takie rady, tylko w swoim mniemaniu usprawiedliwiasz swoje wadliwe wybory.
Co jednak nie zmienia faktu, że tag przegryw jest na wskroś antykobiecy, gdzie cała masa jego uczestników nie potrzeba kobiet nawet jak drugiego człowieka.
Wszędzie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Bo mogę to za mojego kumpla który przez jedną z was stracił życie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)