Dawno w kraju nie byłem, ale czytam wykop. Rano mam samolot. Czy jest szansa, że dojdę do parkingu czy zostanę zagryziony już na płycie lotniska? #psy #psiarze #pokazpsa
@john-mose: polski już dawno nie ma. Nie mówią o tym w mediach, bo boją się wyjść z domu. Obecnie polska rządzą owczarki niemieckie, które nie pozwalają władzy dojść do pracy. Polski już nie ma. Więcej info jutro o 16.
@WielkiNos jeszcze jakoś się trzyma. Ale okopala się chyba na fortach Bema, bo tam ma najbliższe fortyfikacje.
@john-mose są psy ale też chłopcy z tagu przegryw, kobiety, polki, madki, ukraińcy i PiS. Jest wiele zła które może ciebie zaatakować. Uważaj też jak chodzisz bo to jest państwo z dykty i może pod ciężarem twojego ciała się zawalić.
@john-mose: Rano moze byc ciezko, przesun lot na godziny nocne wtedy spią i jest wieksza szansa ze ujdziesz z zyciem. Tak czy inaczej powodzenia mordo.
@john-mose Tutaj to jest jakaś histeria. Każdy ma co najmniej pitbulla albo owczarka niemieckiego (chociaż wczoraj wykopki poznały nową rasę, owczarek belgijski xD). Co prawda nie wiem gdzie oni widzą te sfory/hordy krwiożerczych bestii tylko czekających, żeby kogoś pogryźć, no ale cóż. Może za mało wychodzę z domu.
źródło: temp_file5457411595929129818
Pobierz@WielkiNos jeszcze jakoś się trzyma. Ale okopala się chyba na fortach Bema, bo tam ma najbliższe fortyfikacje.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: image
Pobierz@OmgLolWtf: Faktycznie jest z tobą ciężko.
@EditorTM b--ń boże nie jedź w Tatry, tam są nie tylko pekińczyki, ale też NIEDŹWIEDZIE.
Co prawda nie wiem gdzie oni widzą te sfory/hordy krwiożerczych bestii tylko czekających, żeby kogoś pogryźć, no ale cóż. Może za mało wychodzę z domu.
A nawet jeszcze nie wysiadłem z samolotu