Wpis z mikrobloga

✨️ Czy matka przyjaciela mojego syna szuka bliższego kontaktu?
Hej Mirki. Moj syn ma swojego przyjaciela w przedszkolu, który mieszka w miejscowości obok naszej. Dzieciaki bardzo chciały się spotkać poza przedszkolem więc ostatnio z żoną pojechaliśmy pierwszy raz w odwiedziny do tych ludzi. Spotkanie ja umówiłem smsowo z ojcem chłopaka. W czasie spotkanie spoko się gadało. Po jakimś czasie na whatsappie napisała do mnie matka tego chłopca z zagajeniem o jakiś temat na który rozmawialiśmy. I czy czytałem jakąś książkę na ten temat i czy ja mam bo ona z chęcią pożyczy. Zaznaczam że nie gadaliśmy o tej książce. A ja nawet nie miałem pojęcia że taka istnieje. IMHO typists szuka kontaktu. Czy mi się tylko wydaje. Powiem o tym żonie, choć boję się że jeśli ona odbierze to tak samo jak ja, to nie będzie się chciała z nimi więcej spotkać i młody będzie smutny że nie może się bawić z przyjacielem.

#zdupy #logikarozowychpaskow #zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

📒 Notatka moderatora: #urojenia

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@walciak: pełna zgoda - urojenia, smutne, ze żyjemy w takich czasach, że drobny sygnał sympatii jest odbierany jako zaglądanie do majtek. Kobieta widzi, że między chłopcami jest flow to chce się zaprzyjaźnić, a warto podkreślić, ze to nie musi być tak, że matka koleguje się z matką a ojciec z ojcem.
  • Odpowiedz