Wpis z mikrobloga

• 21
@TenXen47: otóż to, choć nie jestem ich wyborcą to jak oni pójdą osobno to zafundują nam 2015 r. - osobno skanibalizują sobie wspólnie poparcie i rozjebią sobie ryj o próg, prawaki będą przeszczęśliwe
  • Odpowiedz
  • 2
@Skorvez_957_: nienawiść do tych okropnych paskudnych strasznych libkuw sprawia, że ona połnie tą żabę i zrobi transfer, żeby jak to ex-poseł pisu Tadeusz Cymański mówił, przeżywać socjalistyczną ekstazę z partią pisu. Widocznie ona też stawia na samodzielne rządy pisu, lepiej być po stronie wygranej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lemmonix: Pomijając, że koalicja Razem-PIS to byłaby jedyna szansa na wprowadzenie lewicowych postulatów w Polsce...

to co zrobisz jak okaże się to zwykłym silniczkowym fejk newsem (Prawdopodobieństwo - 99%)? Przeprosisz?
  • Odpowiedz
@Logika_wykopu: oczywiście że jest to realny scenariusz. Partii razem w 2015 roku pis zebrało wybory do wyborów dzieki czemu przy 10% poparciu lewicy ci wyborcy nie mieli ani jednego przedstawiciela w sejmie. W------o ponad milion głosów do kosza xD opisał to Rymanowski w książce o Morawieckim. Dla mnie zandberg to agent pisu
  • Odpowiedz
Stankiewicz powiedział, że matysiak (specjalnie z małej) jest dogadana z pisem i będzie startować z ich listy w następnych wyborach

@Lemmonix: Jeśli się to nie wydarzy, a oczywiście że się nie wydarzy, to Stankiewicz powinien wyłapać strzała w ryj. w sumie OP też, ale za to że wierzy w takie pierdy
  • Odpowiedz
  • 14
@Utero: wydarzy się, generalnie jest to logiczny finał przygody tej posłanki zważyszy na jej działania w trakcie tej kadencji

@Logika_wykopu: to ja dziękuję za taką szansę wprowdzenia tych postulatów xD yebać karakaństwo i razemictwo, niech giną xd raczej nie będzie to fejk nius, bo akurat ekipa Stankiewicza ma legitne źródła informacji, więc trzymaj się ciepło kryptopisowcu (nie)kochany xddddddddddddddddddd
  • Odpowiedz